fbpx

Ima 15 godina kako je Antonela iz DGS-a u Ljubuškom dobila haubom po glavi!

Autor: Dnevno.ba

LJUBUŠKI - Za vrijeme obavljanja nadzora državne granice u mjestu Orahu lakše je tjelesne ozljede zadobila djelatnica Granične policije, dvadesetšestogodišnja Antonela G. iz Vrgorca.

Naime, kad je, nagnuvši glavu prema otvorenom prtljažniku, od Milivoja D.(21) iz Velikog Prologa, vozača osobnog vozila marke volkswagen passat, registracijskih oznaka MA734-AF, zatražila da izvadi stvari koje su se u njemu nalazile, ovaj joj je istrgnuo dokumente iz ruke koje joj je bio dao te “trznuo” poklopcem prtljažnika na način da je nesretnicu udario u glavu i vrat.

Nakon toga je sjeo u auto i odvezao se u smjeru Vrgorca kao da se ništa nije dogodilo, no grižnja mu je savjesti zbog počinjenog djela ipak proradila, jer se nedugo poslije sam prijavio u Policijsku postaju Vrgorac.

Tijekom kriminalističke obrade koja je nad njime provedena, Milivoj je policajcima rekao kako mu je “pukao film” zbog detaljnog pregleda kojemu je njegovo vozilo bilo podvrgnuto i kako mu je, kad je zalupio poklopcem prtljažnika, zadnje na pameti bilo da ozlijedi policajku.

Bilo kako bilo, Milivoj je, uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela napada na službenu osobu, priveden istražnom sucu Županijskoga suda u Splitu.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI