Sakrij oglas
 Veličina slova Migaloo

VIDEO: Bogataši ostaju na suhom – Nova jahta se pretvara u podmornicu

Svi oni potpuno su sigurni tijekom urona jer se neposredno prije sav namještaj s palube premješta u prostorije za skladištenje.

Bogataše bi uskoro mogla ''zaludjeti'' nova jahta kojom je moguće zaroniti u morske dubine, objavio je Daily Mail.

Naime, austrijski studio Motion Code: Blue dizajnirao je svojevrstan hibrid jahte i podmornice dugačak 115 metara koji zaranja do 240 metara dubine.

Kako je prenio Večernji list, svoj su proizvod nazvali po albino kitu Migaloo. Plovilo koje bi moglo biti dostupno samo rijetkim sretnicima, odnosno milijarderima, posjeduje trup podmornice te gornji dio jahte na kojem se nalaze dizalo i stube te bogata oprema s kinom, teretanom, kasinom, barom, bazenom i nizom prostorija za opuštanje.

Uz dvoetažni apartman, nudi i osam apartmana za goste.

Svi oni potpuno su sigurni tijekom urona jer se neposredno prije sav namještaj s palube premješta u prostorije za skladištenje. One se nalaze ispod granitnih podova koji pak štite od prodora vode. No tu je i teleskopski krov koji natkriva cijelu palubu.


Ultra-Luxury Private Submarine Comes With a Pool by GeoBeats


Vezane vijesti
  • Autor: R.I.
  • Photo: Berislav Jurič
  • Datum: četvrtak, 13. lipnja 2013. u 16:22
 

      
Zadnje vijesti
Novosti Auto trka ''Grand prix Cazin 2014'' bit će održana ovog vikenda

Brdsko-brzinska auto trka ''Grand prix Cazin 2014'' bit će održana ovog vikenda u Cazinu, u organizaciji AMK ''Ekstra sport''.

Novosti Audi Quattro proizveden u 6 miljuna primjeraka

INGOLSTADT - Samo godinu i pol dana nakon pet milijuntog modela s quattro pogonom. Audi će ovaj jubilarni automobil, Audi SQ5 isporučiti obitelji u Sjedinjenim Državama.

Novosti Burn Lotus F1 bolid danas u Sarajevu

"Burn event tem" svim ljubiteljima Formule 1 danas i sutra u Sarajevu nudi mogućnost razgledanja i fotografiranja pored jednog od najpoznatijih bolida Formule 1, Burn Lotus F1 Team bolida.

Novosti Prvi auto francuskog Exagona

PARIZ - Francuska tvrka Exagon pokazala je svoj prvi uradak - superautomobil s četiri sjedala i dva električna motora svaki snage po 400 KS koji su nazvali Furtive-eGT

Izdvojeno