Sakrij oglas
 Veličina slova Migaloo

VIDEO: Bogataši ostaju na suhom – Nova jahta se pretvara u podmornicu

Svi oni potpuno su sigurni tijekom urona jer se neposredno prije sav namještaj s palube premješta u prostorije za skladištenje.

Bogataše bi uskoro mogla ''zaludjeti'' nova jahta kojom je moguće zaroniti u morske dubine, objavio je Daily Mail.

Naime, austrijski studio Motion Code: Blue dizajnirao je svojevrstan hibrid jahte i podmornice dugačak 115 metara koji zaranja do 240 metara dubine.

Kako je prenio Večernji list, svoj su proizvod nazvali po albino kitu Migaloo. Plovilo koje bi moglo biti dostupno samo rijetkim sretnicima, odnosno milijarderima, posjeduje trup podmornice te gornji dio jahte na kojem se nalaze dizalo i stube te bogata oprema s kinom, teretanom, kasinom, barom, bazenom i nizom prostorija za opuštanje.

Uz dvoetažni apartman, nudi i osam apartmana za goste.

Svi oni potpuno su sigurni tijekom urona jer se neposredno prije sav namještaj s palube premješta u prostorije za skladištenje. One se nalaze ispod granitnih podova koji pak štite od prodora vode. No tu je i teleskopski krov koji natkriva cijelu palubu.


Ultra-Luxury Private Submarine Comes With a Pool by GeoBeats


Vezane vijesti
  • Autor: R.I.
  • Photo: Berislav Jurič
  • Datum: četvrtak, 13. lipnja 2013. u 16:22
 

      
Zadnje vijesti
Novosti GranTurismo MC Centennial Edition: U čast 100 godina Maseratija

Na Sajmu automobila u New Yorku slavna talijanska automobilska kompanija predstavila je poseban model GranTurismo MC Centennial Edition, kojim je obilježeno sto godina postojanja Maseratija.

Novosti MG Rover 90. rođendan slavi električnim konceptom Dynamo

Otkako je prešao u kinesko vlasništvo MG Rover prvo izbacuje modele za to tržište, a onda ih modificira i doprema na Stari kontinent.

Novosti FOTO: Revidirani Touareg jedan od eksponata u Pekingu

Društvo iz Wolfsburga pomno je razradilo taktiku otkrivanja svojih noviteta bilo da se radi o studijama, novim primjercima ili tek obnovljenim članovima Volkswagenovog brenda.

Novosti FOTO: Prerađeni Aventador - Samo za odabrane

Tuner luksuznih i ekskluzivnih automobila Mansory u svom je njemačkom salonu izložio brutalni Carbonado s istaknutom cijenom od 1.3 milijuna eura. Preradili su dosad samo šest primjeraka Lamborghinija

Izdvojeno
Najčitanije