Sakrij oglas
 Veličina slova Migaloo

VIDEO: Bogataši ostaju na suhom – Nova jahta se pretvara u podmornicu

Svi oni potpuno su sigurni tijekom urona jer se neposredno prije sav namještaj s palube premješta u prostorije za skladištenje.

Bogataše bi uskoro mogla ''zaludjeti'' nova jahta kojom je moguće zaroniti u morske dubine, objavio je Daily Mail.

Naime, austrijski studio Motion Code: Blue dizajnirao je svojevrstan hibrid jahte i podmornice dugačak 115 metara koji zaranja do 240 metara dubine.

Kako je prenio Večernji list, svoj su proizvod nazvali po albino kitu Migaloo. Plovilo koje bi moglo biti dostupno samo rijetkim sretnicima, odnosno milijarderima, posjeduje trup podmornice te gornji dio jahte na kojem se nalaze dizalo i stube te bogata oprema s kinom, teretanom, kasinom, barom, bazenom i nizom prostorija za opuštanje.

Uz dvoetažni apartman, nudi i osam apartmana za goste.

Svi oni potpuno su sigurni tijekom urona jer se neposredno prije sav namještaj s palube premješta u prostorije za skladištenje. One se nalaze ispod granitnih podova koji pak štite od prodora vode. No tu je i teleskopski krov koji natkriva cijelu palubu.


Ultra-Luxury Private Submarine Comes With a Pool by GeoBeats


Vezane vijesti
  • Autor: R.I.
  • Photo: Berislav Jurič
  • Datum: četvrtak, 13. lipnja 2013. u 16:22
 

      
Zadnje vijesti
Novosti Prvi auto francuskog Exagona

PARIZ - Francuska tvrka Exagon pokazala je svoj prvi uradak - superautomobil s četiri sjedala i dva električna motora svaki snage po 400 KS koji su nazvali Furtive-eGT

Novosti Volkswagen obustavio prodaju svih modela Golfa zbog problema s upravljanjem

Aktualna generacija Golfa na tržištu je skoro dvije godine. Ovih dana Volkswagen je obustavio njegovu prodaju zbog problema s upravljačkim sustavom, odnosno prednjim stabilizatorima koji nisu propisno

Novosti BMW odustao od modela M4 Gran Coupea

MUNCHEN - Dugo se nagađalo o otmjenim M modelima, o potencijalnim M4 Gran Coupe ili M3 Gran Turismo modelima, no izgleda da su odustali od toga!

Novosti Novi Peugeot 508 “grand tourer”

Novi je Peugeot 508 opremljen dodirnim ekranom, kamerom za vožnju unatrag i senzorima za praćenje mrtvog kuta. Zanimljiv je i novi motor – dvolitreni BlueHDi 150 sa šesterobrzinskim ručnim mjenjačem t

Izdvojeno