Sakrij oglas
 Veličina slova Migaloo

VIDEO: Bogataši ostaju na suhom – Nova jahta se pretvara u podmornicu

Svi oni potpuno su sigurni tijekom urona jer se neposredno prije sav namještaj s palube premješta u prostorije za skladištenje.

Bogataše bi uskoro mogla ''zaludjeti'' nova jahta kojom je moguće zaroniti u morske dubine, objavio je Daily Mail.

Naime, austrijski studio Motion Code: Blue dizajnirao je svojevrstan hibrid jahte i podmornice dugačak 115 metara koji zaranja do 240 metara dubine.

Kako je prenio Večernji list, svoj su proizvod nazvali po albino kitu Migaloo. Plovilo koje bi moglo biti dostupno samo rijetkim sretnicima, odnosno milijarderima, posjeduje trup podmornice te gornji dio jahte na kojem se nalaze dizalo i stube te bogata oprema s kinom, teretanom, kasinom, barom, bazenom i nizom prostorija za opuštanje.

Uz dvoetažni apartman, nudi i osam apartmana za goste.

Svi oni potpuno su sigurni tijekom urona jer se neposredno prije sav namještaj s palube premješta u prostorije za skladištenje. One se nalaze ispod granitnih podova koji pak štite od prodora vode. No tu je i teleskopski krov koji natkriva cijelu palubu.


Ultra-Luxury Private Submarine Comes With a Pool by GeoBeats


Vezane vijesti
  • Autor: R.I.
  • Photo: Berislav Jurič
  • Datum: četvrtak, 13. lipnja 2013. u 16:22
 

      
Zadnje vijesti
Novosti Citroen u Parizu predstavlja konceptni Divine DS

PARIZ - Francuski proizvođač iskoristit će salon na domaćem terenu za predstavljanje koncepta Divine DS. Premda još nije sigurno hoće li se upustiti u serijsku proizvodnju, potvrđeno je kako će se luk

Novosti Novi Ford Focus sa čak 350 konjskih snaga

Ford je već ranije objavio da će novi Focus RS službeno predstavljanje imati 2016. Izvori iz Forda sada su otkrili i nekoliko detalja oko novog modela.

Novosti Auto trka ''Grand prix Cazin 2014'' bit će održana ovog vikenda

Brdsko-brzinska auto trka ''Grand prix Cazin 2014'' bit će održana ovog vikenda u Cazinu, u organizaciji AMK ''Ekstra sport''.

Novosti Audi Quattro proizveden u 6 miljuna primjeraka

INGOLSTADT - Samo godinu i pol dana nakon pet milijuntog modela s quattro pogonom. Audi će ovaj jubilarni automobil, Audi SQ5 isporučiti obitelji u Sjedinjenim Državama.

Izdvojeno
Najčitanije