fbpx

VIDEO: Novi Mercedes-Benz CLS ‘uhvaćen’ na cesti u Njemačkoj

Autor: Autostart

Za one koji traže još veću snagu, stže još brutalniji CLS 53, koji će iz istog šesterocilindraša razvijati 429 KS, a službeno će biti predstavljen u siječnju na salonu u Detroitu...

U novom videu iz snježne Njemačke možemo vidjeti kako novi CLS izgleda u stvarnom okruženju. Posljednji CLS prebacio se na MRA platformu koja se koristi kod aktualnih modela E i S klase, dok neke komponente, poput elektronike i sustava asistencije u vožnji dolaze sa S klase.

CLS je dobio sportski podešeni ovjes, a unutrašnjost je prožeta elementima premium stila i tehnologije. Kao u većini modernih Mercedesa, tu je digitalna instrument ploča i široki infotainment zaslon, a straga je sad klasično sjedalo za tri osobe, umjesto prethodna dva sjedeća mjesta.

Najavljena hibridna verzija za pogon će koristiti 3.0-litreni šestcilindarski motor u kombinaciji sa malim električnim motorom i baterijom kapaciteta jednog kilovata. Ukupna snaga u toj varijanti još nije obznanjena, a benzinski motor razvija 362 konja i 500 Nm okretnog momenta.

Autor: Autostart

ZADNJE VIJESTI