fbpx

VIDEO: Zabili se u Audi i postali hit na društvenim mrežama

Autor: Index.hr

Honda je sedmu generaciju Civica promovirala kao obiteljski kompakt rekordne prostranosti, a ova snimka potvrđuje da nisu lagali

Nadzorna kamera u Leicesteru zabilježila je nesvakidašnji događaj. Neprilagođena brzina i mokri kolnik uzeli su danak, pa je Civic završio u stražnjem kraju Audija. No tek tada slijedi pravo iznenađenje: iz Civica su krenuli izlaziti vozač i putnici, a ako gledate video do kraja vidjet ćete da u Civic stane čak devet osoba. Uključujući i jednog zaključanog u prtljažniku kojeg je vozač oslobodio nakon što se vratio u auto po osobne stvari.

Jedan od očevidaca nesreće za Birmingham Mail je izjavio: “Ovakvi su događaji česti u sumrak i kad je kolnik mokar. Ali ono što se poslije dogodilo je nevjerojatno. Prvo je izašao jedan dečko, pa još jedan i još jedan. izgledalo je kao da nikada neće prestati izlaziti iz automobila”. Drugi očevidac je priznao kako ga je ova nesreća na koncu i nasmijala: Morao sam se nasmijati kad sam vidio vozača da se vraća i otvara prtljažnik, iz kojeg je iskočio još jedan putnik”.
Iako je vozač Honde pokušao zaustaviti automobil, preopterećena Honda je na mokrom kolniku dobrano produljila zaustavni put i na koncu udarila u Audijevu limuzinu.

Sudeći po snimci i brzini bježanja, nitko od putnika u Hondi nije ozbiljno stradao.

Autor: Index.hr

ZADNJE VIJESTI