fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Tomislavcity.com

Dragan Čović obišao lokaciju u Duvnu gdje je nekoć sa svojim curama nastupala razvikana Azra!

Autor: Dnevno.ba

TOMISLAVGRAD - U povodu puštanja u rad Vjetroparka Mesihovina, u Tomislavgradu je danas boravio predsjedavajući Predsjedništva BiH i hrvatski član Predsjedništva dr. Dragan Čović. Uoči te svečanosti, dr. Čović obišao je i gradilište budućega Trga gange i gusala.

Na Čovićev upit gdje se točno nalazi ta lokacija jedan od prisutnih iz njegove pratnje navodno mu je slikovito dobacio: “To je šefe tamo di je nekad sa svojim curama nastupala razvikana Azra, ali je sada srušena ona štala, pa se tutekar pravi Trg gange i gusala”!

Duvnjaci svakako jako dobro znaju o čemu je riječ, dok bolje upućeni kažu da će Trg koji se gradi imati smisla samo ukoliko bude imao barem upola posjetitelja na dnevnoj razini kao što je nekoć na toj lokaciji imala Azra, uz Anicu Martinović bez sumnje jedna od globalno najpoznatijih Duvanjki.

Vrijedno spomena je svakako i saznanje da je u Čovićevoj bližoj pratnji tijekom današnjeg boravka u Tomislavgradu bio i ministar MUP-a HBŽ-a Darinko Mihaljević, u narodu poznatiji kao “Darinko Siromah”!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});