fbpx

FOTOUBOD: I dedo bi sine – bila penzija!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - "Građani Sarajeva koji su u subotu odlučili provesti dan uživajući u prirodi parka na Ilidži svjedočili su neugodnom prizoru jer je usred parka jedna žena oralno zadovoljavala starijeg muškarca".

Tako su se jučer raspisali sarajevski mediji, a kako su do nas doprli određeni glasovi i ćakulanja ovo je zapravo samo dokaz da je bila mirovina, odnosno penzija.

Očevici su se novinarima požalili kako nepoznati par, muškarac u 60-tim te žena u 40-tim godinama, očito nije mogao ili htio kontrolirati seksualnu strast te su je ispoljili pred prolaznicima, pa čak i djecom koja su se igrala u parku, no ima i onih koji su uvjereni kako je došlo takvo vrijeme da penzija čuda radi, pa ljudi, svatko na svoj način, spoje ugodno s korisnim.

“Kada su prošli pored nas, mislila sam da su otac i kćerka i da šetaju parkom kao i svi ostali, ali ovo nikako nisam mogla zamisliti. Zgroženi smo ovakvim ponašanjem u javnosti koje je kažnjivo” – rekla je za Klix.ba jedna žena koja je vidjela neugodni prizor.

Prema Zakonu o javnom redu i miru, parovi koji razmjenjuju strasne dodire u javnosti mogu biti optuženi za nepristojno, drsko ponašanje, za što mogu dobiti novčanu kaznu od 200 do 600 maraka, a to ipak nije dobro, jer nemaju svi starci na Ilidži njemačku ili austrijsku mirovinu. Dosta ih preživljava od Novalićeve “crkavice”, a ako je to tako sumnjamo da mogu si priuštiti plaćanje ovakvih kazni, pa čak i spajanje “ugodnog s korisnim” ili kako je popularno među mlađom populacijom “odlazak na sladoled”!

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI