fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kako se brani dom? Ova bakica ima 106 godina i zna odgovor na ovo pitanje!

Autor: Marin Vlahović

EREVAN - Želite znati kako se oduprijeti krvopijama? Pitajte staricu iz Armenije. Bravo bako! Tako se brani jedini dom!

Dok aktivisti „Slobodne Hrvatske“ i dalje skupljaju potpise za rušenje „ovršnog zakona“, blokiranih građana je sve više. Očaj je sveprisutan među ljudima, ali i dalje nema prave i organizirane pobune protiv plana uništenja hrvatskog naroda, kojeg je Daniel Galović iz Slobodne Hrvatske definirao u tri faze.

Zaduživanje, otimanje imovine i kao posljedica toga – iseljavanje. Prva faza je već obavljena i rijetki su građani koji nemaju blokirane račune, odnosno ne duguju novac nekoj privatnoj ili javnoj tvrtki. Na egzodusu zarađuju autoprijevoznici kojima se dodatno plaća iz zemalja Europske unije da dovedu nove imigrante iz Hrvatske. Svima je jasno kako politička elita, neovisno o tome kakve vrijednosti deklarativno zagovara, neće učiniti apsolutno ništa da se ovaj egzodus zaustavi. Dapače, nastaviti će donositi zakone kojima će se ovaj proces još više ubrzati. Najtragičnije od svega jest što ćemo biti izbrisani iz jedine nam Domovine, bez ispaljenog metka, metaforički ali i doslovno.

Na fotografiji koja je obišla svijet je starica iz Armenije koja ima 106 godina. U rukama drži svoj AK-47 ili ako vam draže – kalašnjikov. Starica je preživjela Lenjina, Staljina, Hitlera i ratove koji su slijedili propast Sovjetskog Saveza. Prošla je sve moguće strahote i na vlastitoj koži osjetila svjetske promjene, ali je iz njene kuće i doma nitko nije uspio otjerati. To i nije čudo s obzirom na odlučnost u njenom pogledu, ali i AK-47 u rukama. Želite znati kako se oduprijeti krvopijama? Pitajte staricu iz Armenije. Bravo bako! Tako se brani jedini dom!

Autor: Marin Vlahović
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});