fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kolinda predložila Bakiru da obrije bradu iz sigurnosnih razloga

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB / SARAJEVO - Predsjednica Republike Hrvatske je u dopisu Predsjedništvu Bosne i Hercegovine dala i jedan modni savjet Članu Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda Bakiru Izetbegoviću.

Naime, u dopisu koji je poslalala na sarajevsku adresu, između ostalog, stoji kako bi se gospodin Izetbegović, ukoliko bude želio da posjeti Republiku Hrvatsku, trebao obrijati.

“Gospodine Predsjedniče, ovaj Člane, Članu, kako se već kaže, Predsjedništva. Ukoliko budete planirali da uskoro posjetite Republiku Hrvatsku, bilo zbog poslovnih bilo privatnih razloga, moj prijedlog je da se za tu priliku obrijete. Znate, naša granična policija je sad orijentirana ka Europskoj Uniji i ne možemo tek tako puštati ljude s bradom, tako da biste mogli imati problema, a znamo kako je neugledno da jednog tako visoko rangiranog državnog službenika istresaju i vade mu iz torbe hurme, čokoladice i lokume” – stoji u pismu.

Kako se saznaje, Kolinda je predložila nekoliko brijačnica na području Sarajeva, a koje su istražili ljudi iz ureda predsjednice.

Pismo i prijedlog je komentirala i naša suradnica Meliha Prc Kos, wife coach: “Ne bih rekla da je ovo neka ekstra inicijativa. Ono brade su sada totalno in i naš predsjednik, to nešto Član Predsjedništva kako li već to ide, je baš onako stylish. Nemojte se zavaravati da to u politici nije bitno. Bitno je strašno. Tako da ne mislim da bi trebao da obrije bradu. Ono što bi morao ići u Hrvatsku. Nek ide u Budvu. Sad su svi prešli tamo.”

Kako saznaje Satro.info, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine nije dao svoj komentar, ali je njegova supruga, gospođa Sebija Izetbegović kratko prokomentirala: “Nema od tog ništa. Meni se vako sviđa.”

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera i svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna i nenamjerna!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});