fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

LUKA MODRIĆ: Puno sam naučio od Čačića – sada sam mogu popraviti televizor!

Autor: News-bar.hr

ST. ETIENNE - U kampu hrvatskih reprezentativaca vlada odlična atmosfera. Igrači su se odlično povezali s izbornikom te su počeli cijeniti njegovo dugogodišnje iskustvo. O tome možda najbolje svjedoči i intervju koji je Luka Modrić dao španjolskom listu Marci. Na pitanje o izborniku Čačiću i njegovoj stručnosti Luka nije štedio komplimente.

“Iskreno, dok nisam upoznao našeg izbornika, nisam baš znao mnogo o televizorima. Mislim, znao sam ga upalit, pronaći programe, pogledat rezultate utakmica na teletekstu i to bi bilo to. Ali tek pod iskusnim vodstvom Ante Čačić naučio sam da je televizor mnogo više od toga. Naučio sam o relejima, otpornicima, katodnim cijevima, LCD kristalima i LED lampama. Počeo sam stvarno cijeniti njegovu stručnost i metode kojima lemi žicu bez masti”.

Kako bi pokazao zahvalnost izborniku što ga je podučio tajnama svog zanata, Modrić je Čačiću objasnio pravila nogometa: što je to aut, gol, a najviše vremena je potrošio da mu objasni što je zaleđe za koje je Čačić ustvrdio da je kompliciranije od spoja matične ploče i procesora modernih televizora.

“Izašli smo na teren, malo smo se dodavali loptom, trčali, pucali na gol… I znate što ću vam reći – da možda nije išao za tv servisera, Čačić bi imao potencijala postati možda i trener kakvog drugoligaša u Makedoniji” – sa smiješkom je zaključio razgovor s novinarom Luka Modrić.

Čačić je za kraj dodao kako mu je žao što neće moći pratiti sve utakmice hrvatske reprezentacije jer zbog Europskog prvenstva svi žele gledati utakmice stoga ima previše posla popravljajući televizore.

Autor: News-bar.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});