fbpx

MOSTARAC ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI: Tvrdi da je vidio plakat za Zrinjski – Maribor!

Autor: Erogag.com

MOSTAR - HŠK Zrinjski Mostar ove srijede od 19:00 igra utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv slovenskog Maribora. S obzirom da je do utakmice ostalo više od tri dana, mostarski klub se lagano priprema za marketinšku kampanju koju planira lansirati u srijedu, 12.07., čak 10 sati prije samog početka utakmice što je izazvalo određenu pobunu među navijačima.

Razlog je bizaran: “Ovo je jasan udar i medijski linč na naš klub. Trenutno se tiskaju promotivni materijali za stranku pa čim to završi, odmah idu naši plakati”, stoji u službenom priopćenju Kluba.

Drugi incident se danas pak dogodio u mostarskom naselju Centar 2 gdje je I.G. cijeli dan uvjeravao roditelje da je vidio plakat za utakmicu Zrinjski – Mostar. Roditelji su odmah reagirali te se uputili na psihijatrijsko liječenje: “Došao je kući i vikao da je vidio plakat na nekoliko lokacija u gradu. Imao je već slične probleme kada je umišljao radnike na gradilištu sportske dvorane. Mislila sam da se šali, ali je onda spominjao i neke billboarde. Tu sam vidjela da je vrag odnio šalu”, navodi J.G., majka dječaka.

Slovenski Maribor je već u nedjelju stigao u Mostar, ne prepuštajući ništa slučaju. Zlatko Zahovič je viđen na info pultu Mepas Malla u razgovoru s recepcionarkom/DJ kako ju pita jel utakmica možda danas i kako do stadiona: “Došli smo tri dana ranije, nismo znali kad je utakmica pa ništa nismo htjeli prepustiti slučaju. Pitali smo tu neke momke je li znaju kad je utakmica, ali su nas i Zrinjski poslali u p*** materinu i rekli da Prva liga Federacije počinje tek u septembru. Na sreću, naišli smo na fudbalere Zrinjskog u obližnjoj kafani kako igraju Bingo pa su rekli da je utakmica vjerojatno u srijedu u 19:00, ali da ni oni još ništa ne znaju.

Zanimljivu situaciju imao je i novi igrač Maribora i dojučerašnji igrač Zrinjskog – Jasmin Mešanović: “Moj brazilski suigrač Tavares mislio je da igramo protiv Central Osiguranja jer su svi billboardi bili popunjeni njihovim reklama. Morao sam mu objasniti da je to samo stranačka osiguravajuća kuća, a ne nogomtna ekipa”.

Autor: Erogag.com

ZADNJE VIJESTI