fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Petu sezonu serije Black Mirror inspirisao odnos SDA i Konakovića

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Autori serije Black Mirror koja je zaludila gledatelje diljem svijeta danas su na svojoj službenoj stranici objavili da krajem mjeseca počinju sa snimanjem nove sezone serijala. Kako satirični portal Šatro info ekskluzivno saznaje tema ove sezone serijala bit će unutarstranački odnosi u okviru Stranke demokratske akcije s naglaskom na odnos između SDA i Elvedina Konakovića.

“Mnogobrojni ljubitelji serije su nam ukazivali na dešavanja koja postoje u vašoj državi i nakon mnogo čitanja i konzultacija s našim političkim savjetnicima shvatili smo da je zapravo Bosna i Hercegovina nepresušan izvor inspiracije za našu novu sezonu, a Stranka demokratske akcije i njihov donedavni član Elmedin Konaković mogu slobodno biti zvijezde novog serijala. Inače ne radimo s istom tematikom više epizoda, ali jednostavno za ovakvu vrstu zone sumraka napravit ćemo izuzetak. Već narednog tjedna planiramo da sjednemo na sastanak s predstavnicima ove partije i dogovorimo detalje koji se tiču snimanja. Nadamo se da će nam otkriti više detalja neophodnih za pripremu serije” – izjavio je za ovaj portal Charlie Brooker.

Kako se neslužbeno doznaje prva epizoda će ugostiti pored uloga SDA članova i Konakovića čak i svinju iz prve epizode prve sezone.

“Pa jeste, zvala je mene ta neka serija i naravno da sam se odazvao. Ali ne bih ja da pričam o tome, radije bih samo još jednom da naglasim da sam ja izašao iz SDA, jer sam pošten čovjek, a oni nisu” – izjavio je bivši premijer Kantona Sarajevo.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});