Saborski zastupnik Milorad P. zabranjuje ulazak ovom automobilu u Republiku Hrvatsku!?

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba

ZAGREB - Na fotografiji vidimo jedan automobil stranih registarskih oznaka. Na prvi pogled ništa neobično, međutim prema provjerenim informacijama od izvora bliskog vrhu Sabora Republike Hrvatske uskoro bi jedan saborski zastupnik, nekakav Milorad P., trebao uskoro uputiti prijedlog na izglasavanje da se ovom vozilu ne dopusti eventualni ulazak u "Lijevu našu".

Od jednog drugog izvora, bliskog SDP-u, dobili smo informaciju kako klub njihovih zastupnika sigurno neće podržati prijedlog Milorada P., jer se njima sviđa boja vozila.

Ipak, kako doznajemo od trećeg izvora prijedlog Milorada P. najvjerojatnije će ipak biti usvojen, jer njegovi koalicijski partneri, koji su ujedno saborska većina, jednostavno ne mogu biti protiv bilo kojeg prijedloga svoga kolege Milorada P., pa tako ni po pitanju zabrane ulaska crvenog automobila proizvedenog u Španjolskoj za kojeg ovaj tvrdi da predstavlja nacionalizam gotovo jednak koncertima M.P.T., pjevača iz dalmatinske Zagore!

Napomena: Tekst je satiričnog sadržaja i svaka sličnost s likovima i događajima iz stvarnog života može biti okarakterizirana i kao slučajna, ali i kao namjerna, pa kako kome draže bilo!

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI