fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Sjevernokorejac oduševljen Mostarom – Imamo puno sličnosti!

Autor: Erogag.com

MOSTAR - So Hyon, sjevernokorejski nogometni reprezentativac nalazi se na probi u aktualnom prvaku BiH - HŠK Zrinjski Mostar. U prvom intervjuu za jedan slobodni medij, govori o prvim danima u Mostaru te sličnostima sa Sjevernom Korejom.

“Raspitivao sam se o zemlji i čuo sam da imamo mnogo sličnosti. Čujem da i vi imate svoje diktatore baš kao i mi. Svidjele su mi se sličnosti i nije bilo problema oko dogovora s klubom.”

Na međunarodni velebni aerodrom u Mostaru je sletio direktnom zračnom linijom Pyongyang – Mostar koja prometuje četiri puta tjedno između ova dva grada. Kaže da mu se svidio i mentalitet ljudi: “Vidim da su i ovdje ljudima isprani mozgovi i da glasaju samo za jedne. Na trenutke se osjećam baš kao kod kuće. Nitko ne smije ništa reći protiv političara, svi rade u državnim firmama. Kao da smo međusobno kopirali modele.”

Pronašao je sličnosti i u turističkoj ponudi: “Nitko ne želi u našu zemlju baš kao što nitko ne želi ni u vašu.”

Neslužbeno se doznaje kako će biti upriličen doček u Gradskom odboru HDZ-a gdje će mu biti svečano uručena članska iskaznica HDZ-a kojom će nakon nogometne karijere imati osigurano mjesto u Elektroprivredi HZ-HB gdje će zajedno s njim raditi stranačke kolege iz Gradskog odbora. Tim potezom ga je klub uspio vezati na višegodišnji ugovor.

U tri dana koja je proveo u Mostaru, naučio je i nekoliko riječi: Dlagan Čouvić, Bakir, balija, ustaša i ona strana.

Autor: Erogag.com
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});