fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Tužan kraj za golmana Suttona

Autor: SportSport.ba

LONDON - Vratar engleske momčadi Sutton Wayne Shaw postao je poznat širom svijeta nakon sinoćnje utakmice protiv Arsenala u engleskom FA Cupu.

On je pred sam kraj meča, svjestan da neće ulaziti u igru, odlučio da ode do obližnjeg Puba i da pored klupe za rezervne igrače pojede komad pite.

Iako ga je to u tom trenutku proslavilo, ipak mu je kasnije došlo glave. Naime, simpatični Wayne više nije golman Suttona jer je ponudio ostavku nakon te utakmice shvativši što je uradio, a klub je istu prihvatio.

“Wayne je svojim potezom bacio sjenu na cijelu momčad. Razočaran sam njegovim potezom. Obzirom da je bilo puno kritika na njegov račun, morali smo reagirati. On je ponudio da ode, a mi smo to prihvatili. Kakav tužan kraj sjajne priče” – rekao je trener ove momčadi Paul Doswell.

Podsjetimo da se ovaj golman našao u još jednom problemu. Naime, on je trenutno pod istragom Engleskog nogometnog saveza jer je priznao da je znao da kladionice nude dobar koeficijent na to da će on pojesti pitu tijekom utakmice. Kakav će epilog te istrage biti, ostaje nam da vidimo.

Autor: SportSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});