fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Vrdoljak u prijenosu uživo ispalio: ‘Savka Dabčević Ku*ac!’

Autor: Dnevno.hr

Očito ni Vrdoljak nije imun na stres koji ovih dana preplavljuje politički vrh zemlje

Gost Dnevnika Nove TV bio je predsjednik Hrvatske narodne stranke, Ivan Vrdoljak.

“Već danas smo ispisali zahtjev za opoziv Vlade, sutra ćemo poslati SDP-u i Mostu da ga potpišu. Nemamo više od 30 saborskih zastupnika, ali mislim da će biti jasna poruka SDP-a i Mosta da ne žele srušiti Vladu, ali vjerujem da će potpisati i da ćemo zahtjev u proceduru predati u ponedjeljak ili utorak. Mislim da će se na Odboru za Ustav usuglasiti dosta brzo. Treba se samo tehnički usuglasiti tko će voditi Sabor sljedećih mjesec dana. Mislim da u petak na Odboru neće biti preteške odluke. Teško to može biti Jandroković ako HDZ dođe sutra sa 76 potpisa. Da su ih imali, već bi ih pokazali. Arogancija je potpuno nepotrebna i ne treba govoriti da je opozicija poražena. Ovdje nitko nije pobijedio”, rekao je Ivan Vrdoljak.

Na pitanje što ako SDP krene s njima dogovarati većinu, Vrdoljak je rekao da nema ništa protiv:

“Super, nemam ništa protiv. To se očito i događa. Ali svatko snosi posljedice za svoje odluke i svoje ponašanje. Ja sam danas ponosan na naše zastupnike, glasali smo onako kako smo rekli”, rekao je među ostalim Vrdoljak.

Vrdoljak je u jednom trenutku, referirajući se na Savku Dabčević Kučar, njezino drugo prezime omaškom zamijenio slogovima koji tvore psovku. Zaneseni Vrdoljak samo je nastavio govoriti, no budnom uhu javnosti omaška nije promaknula pa je već postao tema pošalica na društvenim mrežama.

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});