fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VJEROVALI ILI NE: Ovako režimski mediji pišu vijesti kad neko od tatinih sinova “zglajza”!

Autor: Dnevno.ba

GRUDE - "Večeras oko 19.30 sati dogodila se prometna nesreća u mjestu Višnjica na relaciji Široki Brijeg - Grude u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozlijede.

Koliko doznajemo od svjedoka jedna osoba je lakše ozlijeđena, no stvari su mogle biti puno gore budući da se na vozilo srušio betonski stup.

Naime do nesreće je došlo kad se, iz zasad nepoznatih razloga, srušio stup električne energije na županijsku cestu. Promet je prekinut a na mjestu događaja je policija koja vrši uviđaj kako bi se doznao uzrok pada električnog stupa koji je bio pod naponom”.

Doslovno ovako objavljena je vijest o prometnoj nesreći na portalu prvi.tv, kojeg u Hercegovini u posljednje vrijeme popularno još zovu “HDZ-ov CNN”! Autentičnost ovih navoda možete provjeriti na linku ispod:

http://prvi.tv/vijesti/crna-kronika/na-vozilo-se-srusio-elektricni-stup-jedna-osoba-ozlijedena/64801

E sad, samo zamislite kakvi su to tajfuni počeli Hercegovinom harati, te obarati stupove električne rasvjete? Moguće je sve u ovoj “pripizdini”, posebno kada u nesrećama sudjeluju visoki stranački dužnosnici, ovdašnji tajkuni ili još češće njihovi sinovi.

“Mrcine” se “naloču” i zabijaju u električne stupove, a mediji potom kreiraju vijesti ovakvoga tipa od kojih se normalnom čovjeku diže kosa na glavi, jer ovakvu vijest kreirati za 01. travnja imalo bi smisla, ali kojih dvadesetak dana kasnije može samo izazvati gađenje. No, dobro, ionako mnogi drže da je za nas Sjeverna Koreja postala Amerika, pa nas više ništa ne treba čuditi.

Dobro je da još ima objektivnog izvještavanja, kako je izvijesti lokalni portal Grude-onlajn, da je vozilo izletio s ceste te udario u betonski stup od struje koji je od siline udara pao na cestu…, što možete pročitati na linku ispod:

http://www.grude-online.info/31355-2/

Kad se još sjetimo kako je nedavno otac s dvomjesečnom bebom u kolicima u Zagrebu nasrnuo na ono vozilo onog dobrog tajkuna….

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});