fbpx
Photo: Mark J. Terrill

5 načina da postaneš privlačniji ženama

Autor: Macho.hr

Ok, nisi se rodio pod sretnom zvijezdom, nisu te od malena hranili zlatnom žlicom, niti su ti sada džepovi puni para, a “bjesna pila” koju voziš odavno je zašla u drugo desetljeće svog života. U takvoj situaciji možda je najlakše zatvoriti se u kuću i trusiti pivu za pivom uz omiljene serije. Ne nije, nemoj si to dopustiti ni u kojem slučaju, umjesto da pratiš sapunice i prepustiš se čarima alkohola, a slobodno vrijeme kratiš “natezanjem majmuna” uz loše pornografske uratke, preokreni svoj život, pokreni se i ovim malim promjenama izmijeni način na koji te djevojke gledaju.

Uđi u formu

Sigurni smo da “bačvasta” građa tijela ima svoje prednosti, ali većina žena će ipak sliniti na sliku savršeno građenog muškarca nego na pivsku trbušinu i muške sise. Pokreni se, poradi na svom tijelu, pravilno se hrani i nabaci malo mišića. Svaka žena želi muškarca uz kojeg će se osjećati zaštićeno. Već si mogao pročitati na koje skupine mišića se žene najviše pale i zato trk u teretanu i kreni s vježbom, žene će to definitivno primijetiti, a tijelo će ti biti zahvalno.

Vodi brigu o svojim zubima

Kažu da osmijeh otvara sva vrata i u tome definitivno ima nešto istine. No, da bi osmijeh otvarao sva vrata, pa tako i ona u njezinu spavaću sobu, mora se u njega ulagati. Zdravi zubi i desni su ono što se sviđa svakoj ženi, dok će ti osmijeh koji otkrije žute i pokvarene zube zatvoriti vrata brzinom munje. Da, redovito održavaj zube, posjećuj zubara i pusti da tvoj blistav osmijeh radi za tebe.

Popravi svoju garderobu

Nevjerojatno je koliko pravi komad odjeće ili obuće može značiti za tvoje samopouzdanje ili način na koji te žene gledaju. Što je najbolje, to ne znači da moraš potrošiti mnogo novaca da bi upotpunio svoju garderobu komadima odjeće u kojima nećeš izgledati kao da te upravo donijela rijeka ili si preko noći skinuo tri konfekcijska broja. Ako misliš da nisi osoba koja može sama odabrati najbolje za sebe, posavjetuj se s nekim tko će ti znati predložiti stilove koji ti najbolje odgovaraju, ali zapamti da je najbitnija stvar na kraju se osjećati ugodno u onome što nosiš.

Zavedi je mirisom

Miris muškarca je ženama jedna od bitnijih stvari što smo napomenuli u mnogo dosadašnjih članaka. Pravilno odabran miris koji nadopunjuje tvoj životni stil, učiniti će te mnogo privlačnijim suprotnom spolu, a bitno će naglasiti tvoju prisutnost u sobi. Nađete li se u istoj sobi, često će je miris zaintrigirati i prije nego te vidi, ali bitno je pripaziti da ne pretjeruješ s nanošenjem jer bi moglo imati sasvim suprotan efekt. Odaberite miris koji ističe vaš karakter, ali pripazite i na to da odgovara trenutnom godišnjem dobu. Mi smo vam naš izbor ljetnih mirisa predstavili u jednom od ranijih članaka.

Popravi svoje društvene vještine

Bez obzira kakva si osoba, uvijek možeš naučiti nove vještine koje će popraviti tvoju sliku koju odašilješ prema drugima. Budi uvijek prijateljski raspoložen, ne skidaj osmijeh s lica i zapamti da je kontakt očima vrlo bitna stvar. Pozitivna i vesela osobnost osigurati će ti mnogo ženskih pogleda čak i u prepunom klubu, a opuštenost i prijateljski odnos prema ljudima definitivno će ti osigurati dodatne bodove kod djevojaka.

Autor: Macho.hr

ZADNJE VIJESTI