5 ženskih radnji koje svaki muškarac želi doživjeti u seksu

Autor: Zadovoljna.hr

Kada govorimo o ljepoti, glazbi, filmu, ali i seksu o ukusima i željama se ne raspravlja. Iako su muške seksualne fantazije vrlo različite postoje stvari kojima ne može odoljeti niti jedan muškarac.

Dominantnu ženu

Ima li šta seksepilnije od žene koja baca muškarca na krevet, skida mu odjeću, uzima stvar u svoje ruke i kreće u akciju. Žena koja preuzme inicijativu u krevetu je jedna od najčešćih muških fantazija.

Zavodljivu ženu

Žeski pokreti muškarcima su neodoljivi. Još kada su oni začinjeni zavodljivim donjim rubljem, štiklama ili pak plesnim izvijanjem bokova riječ je o pravoj erupciji seksepila.

Spontanu ženu

Predigra je nevjerojatno moćno oružje u krevetu. Upravo zbog toga muškarci obožavaju kada žena spontano krene s ovom radnjom. Intimne poljupce te dodire po erogenim zonama obožava svaki muškarac.

Glasnu ženu

Ne govorimo o vriski i glasnim tonovima već o erotičnim zvukovima tijekom seksa koji otkrivaju žensku strast. Stenjanje, dahtanje i pokoja “vruća” riječ svakom muškarcu je pravi okidač strasti.

Uzbuđenu ženu

Muškarci obožavaju kada po njezinom izrazu lica, pokretima tijala, dahtajima i stenjanju mogu iščitati da rade itekako dobar posao. Ženski seksualni vrhunac ujedno je snažan okidač i za njega.

Autor: Zadovoljna.hr

ZADNJE VIJESTI