fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

6 razloga zašto muškarci žele seks (osim onog očitog)

Autor: Žena.hr

Svi nekako u zadnje vrijeme raspravljaju o tome zašto žene žele seks. Postoje brojne knjige, studije i članci o tome... Mi pak smo pomislili da bi se mogli pozabaviti aspektom koji su oni propustili - a to je zbog čega sve muškarci žele seks, osim naravno zbog toga jer su napaljeni i jer im orgazam pričinjava zadovoljstvo.

Rješavanje stresa

Biti žena je teško, ali nije ni muškim lako. I oni imaju svakodnevne stresove koji ih muče – posao, manjak novca, problemi kod kuće… Zbog svega ovog mogu osjećati veliki pritisak . Na svu sreću seks pomaže u ovome. Redovitim seksom tijelo je preplavljeno oksitocinom, hormonom sreće. A dok smo sretni, stres nestaje.

Pomoć pri glavobolji

I dok žene često koriste izgovor „Ne mogu dragi, glava me boli“ kako bi izbjegle spolne odnose, kod muškaraca je baš suprotno. Glavobolja ili ne, oni vole seks. A istraživanja su dokazala da seks može izliječiti glavobolju.

Pomoć protiv nesanice

Žene se čude zašto se mnogi muškarci nakon seksa samo prevrnu i zaspu. To je zato što ne shvaćaju da muško tijelo ne funkcionira na isti način kao i njihovo. I dok bi žene htjele nježnost i maženje nakon seksa, muškarcima seks ponekad služi samo kako bi lakše zaspali.

Prevencija raka

Istraživanja su dokazala da muškarac koji ejakulira više od pet puta tjedno ima tri puta manju šansu da oboli od raka prostate. Iako to, naravno, znači i da bi mogli mastrubirati, seks je ipak puno bolji i ugodniji način da spriječe rak.

Kako bi završili svađu

Pomirbeni seks je odličan zbog toga što su nakon svađe emocije uzavrele, a nema boljeg načina da ih se čovjek riješi („ispuca“) od seksa. Barem ako se muškarce pita.

Kako bi se lakše usredotočili

Koliko god čudno zvučalo, seks muškarcima pomaže da ostanu usredotočeni. Ništa ne frustrira više nego kad moraju obaviti neki posao, ali se ne mogu koncentrirati jer su napaljeni. Jednom kad seksom riješe taj „problem“, hladne glave mogu se dalje baciti na radne zadatke.

Autor: Žena.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});