fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

AMAR JAŠARSPAHIĆ GILE: Ovo je najvažniji koncert u mojoj karijeri

Autor: Dnevno.ba

ZENICA - Press konferencijom u zeničkoj Areni najavljen je solistički koncert Amara Gileta Jašarspahića u okviru turneje „Spreman na sve“, koji će biti održan u ovoj dvorani 10. prosinca 2017. godine.

Gile je istakao da s nestrpljenjem iščekuje ponovni susret i druženje sa zeničkom publikom. Ovo će biti drugi Giletov koncert u Areni, koju je već napunio 2013. godine, te je uvjeren da će se i za ovaj tražiti ulaznica više.

“Imao sam dva velika koncerta u životu, prvi je Kakanj pred 35 tisuća ljudi a drugi Zenica prije četiri godine i mislim da su oni bili odraz euforije, koja je tada vladala zbog moje pobjede na Zvezdama Granda. Ovaj koncert je ipak nešto drugo i on će mi pokazati da li moja karijera ide u pravom smjeru i jesam li zadržao interes publike, tako da je ovo najvažniji koncert u mojoj karijeri”- rekao je Gile.

gile-press06122017

Ispred organizatora, kompanije IMPIR Komerc, Jasmin Lehmann Toni je napomenuo kako publiku u Areni Zenica očekuje vrhunski zvučni i vizualni spektakl, kakav su do sada viđali samo na nastupima velikih svjetskih zvijezda.

Organizatori su također najavili i imponzantnu listu gostiju na koncertu koju predvodi Aca Lukas, te Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović, Fatmir Sulejmani, Armin Jusufović, Emelin Fetić. Najavljena su i dva posebna V.I.P. muzička gosta iznenađenja, čija se imena još uvijek drže u tajnosti. Za zagrijavanje publike u Areni pobrinut će se jedan od najboljih DJ-a na Balkanu – DJ Đuka.

Ulaznice za ovaj megaspektakl možete nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: TC Džananović Zenica – mjenačnica Exlusive, Robna kuća, Biss – tours i Centrotrans te online putem servisa www.kupikartu.ba

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});