fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Devet seks priča koje su otišle po krivu, a zbog kojih ćete se pitati što ste upravo pročitali?

Autor: Dnevno.ba

LONDON - Buzzefeed je članove svoje zajednice opet pitao o seksualnim iskustvima, ali ovaj put s naglaskom na sramotne priče koje uključuju kosu odnosno stidne dlačice, a za neke od njih mogli biste se pitati što ste upravo pročitali.

1. Moj dečko i ja seksali smo se doggy stilom kad me počeo vući za kosu. Vukao je toliko jako da mi je kraj repa završio unutra skupa s njegovim penisom. Nakon toga prestao je toliko navlačiti, no kad smo završili, iz vagine mi je izvukao čitav grumen kose. Super ljigavo.

2. Prsten za jezik mog muža jednom je zapeo u dlačicama na mojoj guzi. Sad brijem sve.

3. Moj dečko s fakulteta i ja odlučili smo provesti romantičnu večer u hotelu. Mazili smo se u kadi, okruženi svijećama. No raspoloženje je brzo uništeno nakon što mi se zapalila kosa. Ako nikad niste osjetili miris spaljene kose, možete se smatrati sretnim. Užasan smrad i spaljeni vrhovi totalno su uništili stvar, no za dvoje napaljenih studenata, ne zadugo.

4. Moj dečko i ja zapalili smo svijeće za atmosferu. No kad je bio na meni, njegova predivna duga kosa zapalila se na jednu od svijeća i počela je gorjeti. Nije bilo užasno kao što zvuči – nije bio ozlijeđen i izgubio je malo kose, no raspoloženje je bilo skroz uništeno.

5. Bila sam na njemu i moja kosa lupala je po njegovom licu. Uzimao je zraka i udahnuo moju kosu. Skoro je povratio kad sam je izvukla iz njegovog grla. Ups.

6. Bila sam srednjoškolka koja se trebala seksati prvi put. Nakon što sam tipu pušila, neke od njegovih dlačica zapele su mi u aparatiću za zube. Trebalo mi je neko vrijeme da se ponovo spustim dole…

7. Jedan dan stidne dlačice počele su me užasno svrbjeti. Bojao sam se da imam neku spolnu bolest pa sam otišao doktoru koji mi je rekao da imam stidne uši. Kasnije mi je djevojka rekla da ih ima i ona. Zaključili smo da sam ih pokupio od nje…

8. Pomislila sam kako bi bilo zabavno iznenaditi muža nošenjem jednog od onih korzeta koji imaju male kukice na leđima. Hodala sam ispred njega i izvodila striptiz. Tad se moja duga kosa zapetljala u kukice i nisam se mogla pomaknuti. Umjesto vrućeg seksa, moj muž i ja čitavu večer proveli smo oprezno uklanjajući kosu…

9. Kad sam bila maturantica, jedan dan nakon škole otišla sam kod dečka da se zajebavamo. Kasnije te večeri pjevala sam himnu za National Honor Society… s kosom punom sperme.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});