fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Džumhur raskinuo sa srpskom sponzorušom, jer je “primila” nepoznatog “crnju”!?

Autor: Dnevno.ba

MONTPELLIER - Bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur raskinuo je sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković, a odmah nakon toga su se pojavili i mogući odgovori što se to desilo.

Srbijanski mediji prenose da je možda svoje prste upetljao jedan tamnoputi momak čiji je identitet za sada nepoznat.

Već sada bivša Damirova djevojka objavila je video na Instagramu sa plaže, a u njenom društvu bio je spomenuti momak. Video je objavljen prije 10-ak dana dok su Damir i Dejana još uvijek bili u vezi, a Dejana je poručila da se radi o marketing kampanji, pa su ona i spomenuti momak iskoristili priliku za snimanje videa. Iako je vjerojatno u pitanju Instagram story, srbijanski mediji uspjeli su doći do screenshoota, a Dejana nije sačuvala ovaj story pod trajne.

Problem predstavlja činjenica da su oboje na videu u golišavom izdanju, a veoma je moguće da se baš to nije svidjelo našem Damiru. Da li su nakon tog videa pale teške riječi od našeg tenisača, teško je reći, ali za sada stoji činjenica da su nekoliko dana kasnije raskinuli.

Damiru raskid navodno nije teško pao i više je skoncentriran na karijeru, no po današnjem susretu četvrtfinala turnira u Montpellieru gdje je izgubio od domaćeg predstavnika Richarda Gasqueta to se i ne bi moglo zaključiti.

Inače, Damir i Dejana su bili u vezi od prošlog ljeta, odnosno od trenutka kada je Džumhurova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});