fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

EKSKLUZIVNO: Savo Perović – Ja bez tog organa živim 25 godina, a homoseksualce poštujem kao i sve druge ljude!

Autor: Sedina Perva / Dnevno.ba

BEOGRAD - Savo Perović… Mislim da nema potrebe ovu osobu dodatno predstavljati. Svi znamo da je to momak koji je ostao zapamćen po fantastičnim unikatnim nastupima. Svaki nastup koji izvede na nivou je svjetske zvijezde. U nastavku saznajte o čemu smo to Savo i ja pričali…

DNEVNO.ba: Savo, kako bi Vi sami sebe opisali u par rečenica ili riječi?

PEROVIĆ: ““Prvo, kao jako upornu osobu, maštovitu, vedrog duha. Sa druge strane kao jako jednostavnog momka.”

DNEVNO.ba: Snimili ste pjesmu “Derište” sa Sajsi MC. Za potrebe snimanja spota za tu pjesmu došlo je i do promjene Vašeg imidža. Jeste li na kraju zadovoljni cijelom tom pričom? Jesu li ispunjena sva Vaša očekivanja?

PEROVIĆ: ““Ja sam netko tko voli da eksperimentira imidžom, to sam uvijek radio i tek ću raditi. Ja uvijek imam cilj zašto nešto radim i u kom momentu tako da sam uvijek zadovoljan jer sam sam to i želio, niko mi ništa nije nametnuo. A pjesmom i suradnjom sa Mc Sajsi sam jakooo zadovoljan, čak i prezadovoljan. Ipak sam ja neko ko se na neki način tek pojavio i privukao pažnju a pritom sam sve sam zaradio, tako da nemam razloga biti nezadovoljan. Sva moja očekivanja su ispunjena što se pjesme tiče.”

DNEVNO.ba: Postali ste poznat, uspješan… Ipak, imate li nekih, kroz život, neostvarenih želja?

PEROVIĆ: “Ne bih ja baš rekao da sam uspješan, ja bih rekao da sam ja na dobrom putu da postanem uspješan. A poznat, to je bar danas lako, izbaciš bilo koji debilni klip i odmah si poznat. A što se želja tiče, pa ja sam jako mlad i čovjek u mojim godinama koji nema neostvarene želje taj nije normalan. Naravno da ih imam, i to puno. Tek sam se popeo na jedan nivo a do vrha ima mnogo.”

savoperovic12012017

DNEVNO.ba: Koja je to, možda, najveća neostvarena želja?

PEROVIĆ: “Pa vidi, možda jedina neostvarena želja mi je ta da bih volio da se ostvarim kao otac. A onda Arena u Beogradu. Ali to su svakako želje na kojima radim u budućnosti.”

DNEVNO.ba: Imate li nekog svog životnog uzora? Na koga ste najviše ponosni?

PEROVIĆ: “Moj jedini životni uzor je moja majka. Na svoju majku sam najviše ponosan.”

DNEVNO.ba: I teških i lijepih trenutaka bilo je sigurno mnogo…

PEROVIĆ: “Pa bilo je svega ali ja to nekako gledam vedrije, i kada je dobro i kada je loše reagiram skoro pa isto. Sve je to život, malo ti da pa malo uzme. Bitno je samo da znaš da se vratiš na svoj put. Ja to znam, bar do sada sam uvijek znao, nadam se da ću i u budućnosti.”

DNEVNO.ba: Mnogo radite, nastupate… A kada možemo da očekujemo nešto još novije od Vas? Neka nova pjesma? Ima li nešto u pripremi?

PEROVIĆ: “Da, radim dosta i to me jako raduje. Ne žalim se, želim još, želim više jer znam da mogu. Radim posao u kojem stvarno uživam. Spremaju se naravno projekti, uveliko sam u odabiru pjesama. Želja mi je da ove godine publiku obradujem sa čak tri pjesme. Sve u svemu plan je da već u ožujku izađe nešto novo od mene.”

DNEVNO.ba: A kada nama Savo dolazi u BiH?

PEROVIĆ: “Savo jakoo voli BiH i ide uvijek kad može. Evo čekam neki lijep povod pa se nadam da će doći uskoro.”

DNEVNO.ba: Baš me zanima Vaše mišljenje o temi homoseksualnost. Moj prošli tekst koji sam pisala bio je na tu temu. Bilo je i burnih reakcija pa me zanima Vaše mišljenje na tu temu generalno?

PEROVIĆ: “To je jako ozbiljna i opipljiva tema koja je jako široka i o njoj može da se priča i polemizira do prekosutra. Ja ću ukratko reći moje mišljenje jer ga imam. Dok je čovjeka i čovječanstva to postoji, samo se nekad o tome šutjelo i krilo… Meni takve stvari ne smetaju jer svako ima pravo da radi u svom krevetu šta god želi. Ja ljude ne mjerim po seksualnoj osnovi, rasi, vjeri… Već po tome da li je netko čovjek ili ne, da li mi odgovara ili ne. I na homoseksualnost ja gledam kao na neki fetiš, kao što se neko rodio da voli sado mazo i ostale igrarije što se neko ne bi rodio da voli isti spol?! Ljudi VOLITE SE!”

DNEVNO.ba: Kažu da šlag uvijek dolazi na kraju pa ću ja baš zato da na kraju pitam pitanje koje najviše zanima mnoge djevojke. Evo za sve one koje ne znaju reci da li je srce našeg Save zauzeto?

PEROVIĆ: “Pa iskreno, prvo, Savo nema taj organ. Savo je medicinski fenomen i on bez tog organa živi punih 25 godina (smijeh). Šala, naravno, volim da se šalim na svoj račun. Ne, Savovo srce je slobodno kao što je i on uvijek slobodan.”

Eto, Savo reče da je njegovo srce slobodno pa tako ne uništi snove mnogim djevojkama. Savi hvala još jednom na izdvojenom vremenu za ovaj razgovor. Naravno, želimo mu što više uspjeha i da se ostvare sve one njegove neostvarene želje…

Autor: Sedina Perva / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});