Evo zašto muškarci vole analni seks

Autor: Express.hr

U mislima većine muškaraca analni seks je najslađi mogući začin seksualnog života, kažu psiholozi. Naime, oni su se u jednom znanstvenom radu pozabavili činjenicom zašto muškarci toliko vole analni seks, te naveli pet glavnih razloga...

1. Analni je seks potpuno drugačije iskustvo od vaginalnog seksa.

2. Analni seks je novi egzotični začin seksualnog života. Do analnog seksa vam ne bi toliko stalo da je to nešto što apsolutno svi parovi na svijetu redovito čine. Analni seks nije nešto što je uvijek na jelovniku, pa kad se jednom pojavi u specijalnoj ponudi, muškarci ga silno žele.

3. Iako nije čudan, analni seks je i dalje tabu. Nije toliko šokantan, ali je taman dovoljno tabu-tema jer nije uobičajen. A zato što djeluje pomalo “zločesto”, odmah je i privlačniji muškarcima.

4. Nije svatko doživio to iskustvo, baš kao ni penjanje na Mount Everest. O.K., definitivno je više ljudi isprobalo analni seks nego što ih se popelo na najvišu planinu na svijetu, ali razumijete što mislimo. To je nešto posebno, nešto drugačije.

5. S obzirom na sve što smo prethodno naveli i što analni seks čini nečim rijetkim u seksualnim vezama, muškarci ga ponekad žele isprobati baš zbog toga. Zanimljivo je da mnoge muškarce ne privlači toliko ni sama pomisao na analni seks, koliko ideja da se mogu iskreno pohvaliti da su ga i oni (bar jednom) probali.

Autor: Express.hr

ZADNJE VIJESTI