fbpx

FOTO: Angelina Vuković iz Kalinovika u utrci za finale Miss Adria 2017.!

Autor: Dnevno.ba

KALINOVIK - Miss Adria je najpopularniji izbor za Miss u regiji. Jedini žiri na ovom natjecanju su glasači. Po 3 kandidatkinje s najvećim brojem glasova iz svake od 7 država (Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Italija, Slovenija i Albanija) će se boriti za titulu najljepše na finalnom izboru koji će se ove godine održati u Dubrovniku u hotelu ``Rixos Libertas``.

U tijeku su kvalifikacije za Bosnu i Hercegovinu, gdje se 32 djevojke bore za prolazak u veliko finale. Među sudionicama je i Angelina Vuković iz Kalinovika.

angelina1-28032017

“Učenica sam trećeg razreda gimnazije. Treniram odbojku i folklor, a prošle godine sam se počela baviti manekenstvom. Volim putovati. Želja mi je obići svijet. U slobodno vrijeme se družim s prijateljima, slušam glazbu, gledam filmove ili čitam knjige. Dosta vremena provodim na društvenim mrežama. Moji hobiji su crtanje i pisanje. Kreativna sam, uvijek pozitivna i svestrana osoba” – kaže Angelina.

angelina2-28032017

Titula Miss Adria osim brojnih privilegija i slave koju uživa pobjednica, donosi i promociju za njen grad i državu. Svojom pobjedom, ona dovodi finale sljedećeg Miss Adria u svoj grad.

angelina3-28032017

Angelinu možete podržati na linku:
http://www.missadria.com/contestants/AngelinaVukovic/

Odaberite opciju GLASAJ, pa Mobilno plaćanje, zatim unesite svoj broj i pošaljite SMS poruku na broj koji će se ispisati.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI