fbpx

FOTO: Mahir Sinanovic u Antalyi potvrdio da BiH ima vrhunske frizere

Autor: Dnevno.ba

Poznati sarajevski frizer Mahir Sinanović predstavljao je BiH na seminaru i kongresu u turskoj Antalyi u organizaciji „My Academy“ na kojem je sudjelovalo oko 70 frizera iz BiH, Turske, Izraela, Beiruta, Makedonije, Kosova, Njemačke, Švedske...

Sinanović je i prošle godine na ovom događaju osvojio nagradu za najbolju reviju, a ove godine je to uspješno ponovio. Njegov jedinstveni nastup s međunarodnim modelima Slavicom Lazarevom i Pavlom Nikolovskim ostavio je pečat na publiku ali i na kolege na kongresu.

 

„Potvrdili smo uspjeh prošlogodišnjeg nastupa i dali maximum da pokažemo da frizeri u našoj zemlji također imaju potencijala, vještine i kreativnosti, a naš nastup je pobrao simpatije prisutnih, iako ove godine festival nije bio natjecateljskog karaktera.
Za savršenu šminku modela zaduženi su bili Elena Pishtolova i Zoki Dakitkov, kolege iz Makedonije. Stekli smo kontakte s frizerima iz Europe i Azije, te očekujemo poziv za sudjelovanje i na drugim revijama u Turskoj“, kazao je Sinanović te se zahvalio Rejhanu Tuna koji je organizira frizera s Balkana na ovom festivalu.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI