fbpx

FOTO: Sarajevo Streeat Food Festival najposjećenija lokacija u Sarajevu tijekom srpnja

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Prvi Streeat Food Festival u Sarajevu već tijekom prvog tjedna oduševio je građane našeg glavnog grada i potpuno zadovoljio očekivanja čak i najistančanijih sladokusaca. Za turiste iz svih zemalja svijeta, a kojih je ove godine zabilježen rekordan broj, Trg oslobođenja je neizostavna lokacija na kojoj, uz vrhunsku domaću kuhinju, uživaju i u bogatom i raznovrsnom programu Sarajevo Streeat Food Festivala. Više od 45 000 posjetitelja dokazuje da ovaj festival, kao mjesto dobre zabave, na jedinstven način promovira našu modernu kulturu i tradiciju.

Tijekom srpnja Sarajevo Streeat Food Festival Sarajlima i gradskim gostima priredio je više od 60 raznovrsnih sadržaja namijenjenih posjetiteljima svih uzrasta. Organizatori najavljuju još bolji i sadržajniji program i tijekom kolovoza.

„Prvi tjedan održavanja festivala nadmašio je sva naša očekivanja. Iako smo znali da ovakav vid zabave, druženja i promocija kvalitetne i zdrave hrane nedostaje u našem gradu, zaista je bilo teško očekivati ovakav uspjeh. Iako smo više nego zadovoljni brojem gostiju i njihovim utiscima, odlučili smo da do 17. kolovoza, do kada se održava festival, gostima ponudimo još više i, ako je to uopće moguće, bolji program. Svakodnevno uvodimo nove sadržaje i trudimo se da zabave ne manjka ni tijekom dana, jednako kao i u večernjim satima“, kaže Emir Hodžić organizator festivala.

Uz neizostavnu vrhunsku kuhinju i svakodnevna gurmanska iznenađenja izlagača, organizotori festivala su i za prvi tjedan u kolovozu osigurali dobru zabavu.

Svakog dana u popodnevnom terminu na Trgu oslobođenja su najbolji gradski after work party – ji. Večeri su rezervirane za žive svirke. U četvrtak nastupa grupa NOBS, u petak će publiku zabavljati Neno Murić, a tijekom vikenda MESH i Lana Hamza.

Uz zdravu hranu, organizatori Sarajevo Streeat Food festivala, jednako brižno promoviraju i zdrav život. Zbog toga su u predstojećim danima osigurali gostovanje uspješnih sportaša. U petak će mladi i nagrađivani plivači iz PK Bosna od 14 do 16 sati svojim vršnjacima prenositi iskustva sa natjecanja, a u subotu i njedjelju će članovi Taekwando kluba „Novi Grad Sarajevo“ prezentirati svoje vještine i osnovne pokrete u ovom sportu.

Da je Sarajevo Sreeat Food Festival mjesto dobre zabave za cijelu porodicu dokazuju i čak dvije dječije zone. Uz kreativne radionice i slikarski kutak, svakog jutra u 11 sati se održava Lego natjecanje, u kojem najbolji budu i nagrađeni. U drugoj zoni, svaki dan od 14 do 17 sati,je happy hour. Svaka plaćena vožnja u vlakiću ili zabava u gumenom gradu i bazenu s čamcima se duplira, tj. za cijenu jedne najmlađi uživaju u dvije vožnje.

Sarajevo Streeat Food Festival je mjesto koje ovog ljeta pruža sve na jednom mjestu, cjelodnevnu zabavu za cijelu porodicu, poručuju iz organizacije i pozivaju sve da im se pridruže i sami se uvjere da je ovaj festival upravo ona vrsta sadržaja koja je nedostajala našem glavnom gradu. Program festivala možete pratiti i putem facebook profila „Sarajevo Streeat Food Festival“ i na taj način biti u tijeku s najnovijim ponudama i sadržajima ili uz jutarnju kavu i zdrav doručak sami preuzeti dnevni program festivala.



Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI