fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FOTO: Spektakularan trijumf Dubioze kolektiv u najvećoj hrvatskoj areni!

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Dubioza Kolektiv održala je spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni pred više od 16.500 oduševljenih posjetitelja. Njihov prvi nastup u dvorani na Laništu pokazao se kao savršen vrhunac Dubioznog tjedna započetog objavom novog albuma "Pjesmice za djecu i odrasle".

Prvotno planiran u Velikoj dvorani Doma sportova novi susret Dubioze i Zagreba ipak je zbog ogromnog interesa prebačen u najveću hrvatsku arenu. I bolje da je, jer bi količina energije oslobođene tijekom dva sata i od strane publike i od strane benda najblaže rečeno “srušila” Dom sportova. Arena je izdržala priuštivši svima koji su stali u nju koncert koji će se prepričavati mjesecima.

Odlično zagrijavanje atmosfere odradila je punk rock šestorka Mašinko u brzom i žestokom setu pred već odlično popunjenim gledalištem, a dvorana je doslovce eruptirala oko 21:10 izletavanjem najpopularnijeg benda našeg podneblja na pozornicu.
dubioza0-18112017

Od otvarajuće “Volio BiH” Dubioza je nanizala više od 25 pjesama u više od dva sata furioznog nastupa u kojem Arena nije prestala podrhtavati od skakanje publike. Prošao je bend praktički kroz cijelu karijeru – od davnih “Firme Ilegal”, “USA” i “Blama” preko megahitova “Valter”, “Kokuz”, “Kažu”, “Prvi Maj”, “Free mp3”, “No Escape (From Balkans)” s kultnih izdanja “5 do 12”, “Apsurdistan” i “Happy Machine” do “Himne generacije”, “Treba mi zraka” i “Pionirske” sa svježih “Pjesmica za djecu i odrasle”.
dubioza3-18112017

Novi album je izašao prije nekoliko dana, a ovdje cijela dvorana zna bolje tekstove od mene! – euforičan je bio Almir Hasanbegović, polovica vokalnih frontmana benda. Spekakularan show završio je s “Brijunima”, jednom od najpopularnijih nesingle pjesama iz bogatog grupinog repertoara.

dubioza1-18112017

Već je koncert u Dom sportova prije 4 godine pokazao je duboku povezanost Dubioze i Zagreba. I dok je tadašnjem djelu javnosti bilo teško razumjeti evidentno ogromnu privrženost ovdašnje publike i benda stvari su u međuvremenu čvrsto sjele na svoje mjesto. Trijumf Dubioza Kolektiva u Areni Zagreb, njihov prvi pohod na najveću hrvatsku dvoranu, ostat će definitivno upisan među najveće i najvažnije koncerte održane u našoj zemlji. Potvrdit će to bez sumnje 16 i pol tisuća Dubiozinih prijatelja koji su došli na tulum godine.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});