fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Koraci do najuzbudljivije predigre

Autor: Dnevno.ba

Ovo su koraci do najuzbudljivije predigre:

1. korak: Pustite ga da vas dobro promotri

Stanite, legnite, sjednite ispred njega potpuno gole i to će mu u startu biti najljepši poklon koji mu možete dati. Već od samog razgledanja vašeg tijela povećat će mu se seksualni apetit. Kako bi situacija bila uzbudljivija, priredite mu malu predstavu – gurnite ga na krevet i ostanite da stojite iznad njega. Zatim otkrivajte dio po dio svoga tijela, ali ga odmah ponovno prekrijte odjećom – prvo grudi, zadnjica pa unutrašnji dio bedara… Pustite ga da uživa u pogledu i nestrpljivom iščekivanju.

2. korak: Igrajte se dahom

Bit će dovoljno da prvo samo spustite razdvojene usne na tijelo partnera, točnije stomak ili grudi, a onda polako izdahnite. Time će se uzbuđenje povećati, piše Cosmopolitan.

3. korak: Preuzmite kontrolu

Kada se govori o predigri, obično se misli na lagano, sporo zavođenje. Međutim, frajerima se sviđa malo grublji pristup. Kad žena djeluje pomalo animalno, to je za muškarca znak požude i daje mu signal da je i njoj stalo do seksa jednako koliko i njemu. Ne morate ga baš vezati, ali postoji i puno drugih načina da vi preuzmete kontrolu. Budite kreativne! I malo bezobrazne!

4. korak: Obogatite repertoar dodira

Iznenađujuće je koliko snažno muškarci reagiraju na dodire. Iako žene često misle da je frajerima najvažniji dodir među nogama, oni mogu burno da reagiraju na razne stimulativne tehnike. Kontrastna milovanja su djelotvorna – zato kombinirajte različite pristupe – snažnu masažu, nježne i dugačke poteze noktima, neočekivana štipkanja… Faktor iznenađenja može samo dodatno da podigne temperaturu.

5. korak: Dovedite ga do ruba

“Kreni-stani” je trik kojim ga nekoliko puta možete dovesti blizu vrhunca. Tako ćete mu maksimalno pojačati orgazam. Možete kružiti usnama po čitavom donjem dijelu stomaka jer je cijelo to područje izuzetno osjetljivo. Ako osjetite da mu tijelo postaje napeto i mirnije, prebacite se na neku drugu točku.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});