Krajem rujna nova pjesma i spot Eldina Huseinbegovića

Autor: Dnevno.ba

SANSKI MOST - Eldin Huseinbegović krajem svibnja vjernu publiku obradovao je pjesmom „Za kraj“, a ljubitelji njegove muzike za manje od mjesec dana moći će uživati u novom singlu pod nazivom “Jedno”. Ovaj uspješni kantautor napisao je glazbu i tekst za novu pjesmu, dok je aranžman djelo odličnog sarajevskog glazbenika Dine Šukala.

Zanimljivo je da je Eldin nakon duže suradnje s „Gotivom“ i Murisom Beglerovićem snimanje novog spota povjerio redatelju Harisu Dubici i produkciji “HudHud” iz Sanskog Mosta. Kadrovi za njegov novi videozapis snimani su u Krajini, a pored Huseinbegovića u njemu se pojavljuje Dejana Grabus iz Travnika, te Ajdin Hasanić Ajdinator.

“Drago mi je što smo snimali u prelijepoj Krajini, u Sanskom mostu i u još nekoliko gradova. Siguran sam da će suradnja s Dubicom biti uspješna. Zahvalio bih se i ostalim članovima ekipe, a posebno brojnim statistima kojih je bilo mislim više od 50. U spotu će se pojaviti i dvogodišnja Leena Besima Dubica, kćerka Harisa Dubice” – kaže Eldin Huseinbegović koji dodaje da pjesmu namjerava publici predstaviti krajem rujna, a potom u listopadu napraviti promociju u glavnom gradu BiH.

Posljednjih tjedana Eldin intenzivno radi i na novom albumu, koji bi trebao predstaviti sredinom 2018. godine.

“Lijepo je izdavati singlove, ali albumi su nešto što trajno ostaje. Znam da je potrebno dosta vremena za kvalitetan CD, ulaganja i promocije, ali na kraju sve se ipak isplati. Zbog rada na albumu zapostavio sam pisanje za kolege. Jedina suradnja u narednom periodu bit će sa mladim pjevačem iz Sarajeva Edijem Herzom. On je talentiran momak, koji će narednog mjeseca snimiti jednu lijepu pjesmu, koju sam uradio za sebe, ali će je publika ipak slušati u njegovom izvođenju” – kaže Huseinbegović.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI