fbpx

MELODY ART CAFFE: U Konjicu otvoren prvi Multimedia Coffe Shop u BiH

Autor: Sedina Perva / Dnevno.ba

KONJIC - Želite ugodno, opušteno druženje uz potpuno nove mirise i ukuse? Naš Melody Art caffe vam pruža sve to i još više…

Službeno smo otvoreni 05.05.2018. godine a već smo zapaženi i ocijenjeni kao potpuno drugačije mjesto u našem gradu, a i šire.

Imamo super lokaciju i unikatnu ponudu. Naš lokal nije birtija, ne volimo buku i galamu tako da je Melody Art Caffe savršeno mjesto prvenstveno za odmaranje vaše duše uz uživanje u omiljenom napitku ili nekoj zdravoj poslastici i ugodnoj muzici.

Nudimo vam:
• Novootvorenu, multimedijalnu, višenamjensku salu s kinom
• Učenje stranih jezika
• Profesionalni photoshooting
• Muzički studio
• Kvalitetne kafe različitih ukusa I koje su spravljane na različite načine
• Zanimljive poslastice pravljene od isključivo domaćih sastojaka
• Opuštenu, ugodnu atmosferu s kulturnim muzičkim sadržajem
• I jošm nogo toga (o čemu vas obavještavamo u skorijoj budućnosti)

Dizajnirali smo Melody Art Caffe kao kulturni centar s ugostiteljskim objektom i multimedijalnom salom. Sjedište naše The Esprit produkcije nalazi se baš u ovom objektu.

Objekat smo uspješno izradili u jednom urbano-vintage stilu koji u isto vrijeme nudi prostor i ambijent koji odgovara i starijem i mlađem naraštaju s akcentom na aktivnosti umjetničkog karaktera za sve ljubitelje umjetnosti koji žele nešto više naučiti ili pak doprinijeti samoj The Esprit kreativnoj zajednici.

Melody Art caffe jeprvi coffe shop u BiH, slastičarna u kojoj su sve poslastice spremane prema kvalitetnim domaćim recepturama bez industrijskih dodataka.

Na gornjem katu Melody Art Caffe-a nalazi se i bina na kojoj organiziramo male koncerte, posebice vikendom, kako sa ozbiljnim muzičarima tako i sa mladim neafirmiranim muzičarima za koje smo sigurni da posjeduju veliki potencijal.

U donjem katu Melody Art Caffe-a nalazi se multimedijalna, višenamjenska sala koja služi kao kino gdje svaki vikend prikazujemo najbolje filmove i crtiće, kao sala za sastanke, a služi i za profesionalni photoshooting kao i kafić u tijeku dana.

Posvećujemo veliku pažnju i stavljamo akcent na kvalitet kave. Stoga, prema politici samog koncepta u Melody Art caffe-u, sve vrste kava se prave koristeći domaće mliječne proizvode i kvalitetni brend kave (Lavazza, Amigos) te prirodne aromatične sirupe koji se miješaju s kavom i mlijekom da bismo dobili odgovarajuće recepture.

Nudimo i veliki izbor poslastica a naglašavamo da su naše poslastice hand-made (domaće, pravljene su od isključivo domaćih sastojaka).

Kafić funkcionira na način self-service samousluge gdje mušterija ima mogućnost izabrati proizvode od samog ulaska u objekt te nakon plaćenog računa uživati u ambijentu i aktivnostima samog objekta.

Melody Art caffe, s’ obzirom na karakter i koncept kojim raspolaže, vodi računa o muzičkom sadržaju ( jazz, vintage, smooth jazz, funk vol.1., chillout, instrumentalni ambiental).

Melody Art Caffe je spoj kulturnog, unikatnog, modernog i zabavnog. Naši projekti, prvenstveno mladim ljudima, čine život boljim, zanimljivijim i dosta, dosta kvalitetnijim.

Za mjesec ramazan otvorit će se bašta Malody Art Caffe-a gdje svi mogu čekati sehur koji ćemo spremati kao i iftare.

Želite uživati u našem ambijentu? Dođite u Melody Art Caffe (Prkanj-Konjic) i uvjerite se u naš kvalitet. Dobro nam došli, svi…

Želite li iznajmiti prostor za rođendanske zabave u Melody Art Caffe-u, poručiti neki kolač ili uživati u filmu vikendom? Sve detalje možete potražiti na Facebook stranici Melody Art Caffe a rezervacije pozivom na broj 066-923-597.

Autor: Sedina Perva / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI