fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MISICA (17) POBJEGLA U DUBAI KAKO BI PRODALA SVOJU NEVINOST: S 12 tisuća eura planirala je platiti studij

Autor: Dnevno.ba

MOSKVA - Anna Feschenko, 17-godišnja manekenka koja je u lipnju završila kao druga pratilja na izboru za Miss Moskve, zaputila se iz svog doma u Rusiji u Dubai. Obitelji je kao razlog navela da je riječ o nagradi sa spomenutog natjecanja ljepote, no njezini prijatelji tvrde da je odlučila biti escort dama i prodati svoju nevinost za 10 tisuća funti, piše Daily Mail.

Novac koji bi zaradila planirala potrošiti na studij u Moskvi.

Prijateljica koja joj se na putovanju pridružila pobjegla je kad je shvatila koje su zapravo Annine namjere.

– Zaputila sam se s njom jer mi je Anna rekla da je riječ o plaćenom putovanju organizatora za Miss Moskve. U samo dva dana boravka u Dubaiju uplele smo se u incident tijekom kojeg sam shvatila o čemu je točno riječ – ispričala je djevojka za koju Daily Mail piše da se zove Ekaterina.

Po spomenutu djevojku ubrzo su se zaputili roditelji koji su također Anninu majku obavijestili o pothvatu u koji se njezina kćer upustila. Majka i kći sada su u kontaktu putem poruka, a iako je Anna majci rekla da će se u Rusiju vratiti u srijedu, to još nije učinila.

– U kontaktu smo, zabrinuta sam za svoju kćer, normalna sam majka. Gledam sapunice, znam što se tamo događa. O svemu sam obavijestila policiju – izjavila je Annina majka.

Kako je objasnila, u policiji su joj rekli da su ograničeni s onim što mogu učiniti jer joj je ona dala dopuštenje za odlazak na put. Na službenoj stranici izbora za Miss Moskve, u Anninom profilu stoji da voli trčati, sudjelovala je u humanitarnom radu, voli klasičnu glazbu i svira violinu, te da sanja o putovanju oko svijeta.

Policija trenutačno provjerava internet stranice i društvene mreže koje omogućavaju djevojkama dana taj način prodaju svoju nevinost.

Vjeruje se da je preko neke od takvih stranica Anna i pronašla muškarca s kojim se otišla sastati.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});