fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MODNI KOMENTAR: Koje seksi rublje izabrati?

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Bez obzira što se seksi rublje koristi rijetko, muškarci ga obožavaju vidjeti, a žene se u njemu osjećaju seksi i zavodljivo, s njime izazivamo strast i najviše ga nose kada treba začiniti vruće noći sa dragom osobom.

Također, ukoliko se osjećate seksi, to vam pomaže u izgradnji samopouzdanja a jako samopouzdanje znači veliki uspjeh u svim aspektima života. Funkcija seksi rublja nije samo da izazovete strast nego i da vas posjeti da ste senzualno biće. Ukoliko ste u potrazi za nekim komadom seksi odjeće a ne znate točno što tražite, eros.ba je spremio par uputa.

Tematski veš je uvijek savršen ukoliko želite da probudite maštu vašeg partnera, jer fantazija je uvijek bolja od realnosti. On vam daje mogućnost da se uživite u potpuno drugu ličnost barem na jednu večer, ličnost koja će biti uzbudljiva i neobična, te otvara vrata za raznovrsne scenarije igranja uloga.

Halteri su oduvijek bili simbol erotike i seksipila, a žene s halterima izgledaju zanosnije i privlačnije. Teško je ne zaključiti da žena koja na sebe stavi haltere pritom ne želi postići efekt femme fatale. Sigurno ne postoji muškarac kojeg ne uzbuđuje pomisao na ženu u halterima. Prvobitno su bili dio rublja koje je samo posebna osoba mogla vidjeti, ali danas mnoge zvijezde upravo zbog seksipila oblače haltere kao dio scenskog nastupa. Prije kupovine uvijek treba dobro paziti na veličinu.

Kombinezoni su dio ženskog seksi rublja koje obično prekrivaju noge, torzo a ponekad i ruke. Obično su dizajnirani tako da budu otvoreni, i jako zavodljivi. Sličnog su materijala kao hulahopke a mogu biti od čipke, mreže i satena.

Dakle, nije važno da li su to senzualni korzeti, halteri ili neka druga kombinacija, u njima se osjećamo posebno i neodoljivo. Svoje seksi rublje možete naručiti u online trgovinama eros.ba

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});