fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Muškarci kuhaju najbolje – poznati kuhaju za dame

Autor: T. Mavrak

SARAJEVO - 2. Ženski sajam počinje u subotu, 28. 5. 2016., u 11:00, u Sarajevu City Centru (SCC), a trajat će do nedjelje, 29.5. 2016. Sajam će službeno otvoriti kuharski show „Muškarci kuhaju najbolje“ u kojem će poznati Bosanci i Hercegovci uz pomoć Udruženja kuhara BiH pokazati kako se snalaze u kuhinji i hranom počastiti sve dame, posjetiteljice Ženskog sajma. Da li su muškarci zaista tako dobri kuhari pokazat će nam Enis Bešlagić, poznati voditelji, novinari, sportaši, glumci i brojni drugi.

Pored kuharskog showa, Ženski sajam je za ova dva dana, zahvaljujući brojnim prijateljima, partnerima i izlagačima, pripremio pravu poslasticu i nezaboravno druženje za sve dame. Oko 40 pomno biranih izlagača predstaviće svoje najbolje proizvode i usluge iz oblasti zdravlja, ljepote, kozmetike, mode, prehrane, putovanja i opremanja doma, uz jedinstvene sajamske popuste i mnoštvo poklona.

ZS

Sve posjetiteljice očekuje i dobra zabava u festivalskom dijelu sajma, sa naglaskom na modne revije domaćih dizajnera, nastupe domaćih mladih izvođača, uspješnih bh. bloggerica i brojne nagradne igre. S obzirom da su u fokusu Ženskog sajma zdravlje i prevencija bolesti, pozivamo sve dame, ali i sve posjetitelje uopće, na konzultacije s vrhunskim stručnjakom iz Istanbula, pulmologom i kirurgom prof.dr Haciibrahimoglu i na potpuno besplatan pregled na Bicom 2000 aparatu, koji se koristi u svrhu biorezonantne dijagnostike i terapije cjelokupnog organizma.

Sajam će biti zatvoren u nedjelju uvečer, izvlačenjem dobitnica nagradne igre u kojoj prijateljice koje su postavljale selfie na svoje instagram profile vodimo na putovanje. Festivlaski dio, kuharski show i izložbeni dio sajma se održavaju na etaži 0. Prodajni dio se održava na glavnom platou ispred SCC-a. Službeno radno vrijeme Ženskog sajma je od 10 do 21 sat.

Autor: T. Mavrak
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});