fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Neobični seksualni običaji diljem svijeta

Autor: Zdravakrava.hr

U prošlosti je u havajskoj kulturi vrijedio običaj davanja imena svojim genitalijama. Članovi kraljevstva i narod imali su pjesme kojima su opisivali svoje spolne organe.

U drevnom Egiptu vjerovalo se da je tijek rijeke Nil uzrokovan ejakulacijom boga Atuma. Zbog toga su faraoni ritualno masturbirali u slavnu rijeku.

Narod Guajiro iz Kolumbije ima zanimljiv oblik zabave. U ceremonijalnom plesu djevojka može podmetnuti nogu mladiću. Ako to učini, njihov ples mora se završiti seksom.

Stanovnici malog otoka Inis Beag na obali Irske su među najzatvorenijim društvima, kada je riječ o seksualnim aktivnostima. Odrasli ljudi ne skidaju do kraja donje rublje niti tijekom seksualnog odnosa i svi smatraju kako je seks loš za njihovo zdravlje.

U Srednjem vijeku crkva je govorila da je misionarski položaj jedini “pravilni” položaj za seksualni odnos.

Neka plemena na Himalaji praktciraju poliandriju i sva braća dijele jednu seksualnu partnericu. Tako nisu imali puno djece koju nisu mogli uzdržavati zbog surovih životnih uvjeta.

Na nekim otocima u Polineziji bilo je sasvim normalno promatrati roditelje dok imaju odnose. Djeca su spavala u sobama sa svojim roditeljima i bila prisutna tijekom njihovih seksualnih odnosa.

Autor: Zdravakrava.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});