fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

NIVES ŽIDAK: Svijete, sorry… Dirala sam se svaki dan, uživala i štošta naučila…

Autor: Nives Židak / Zivim.hr

ZAGREB - Čvrsto sam odlučila. Bez obzira na sve, masturbirat ću svaki dan i to cijeli tjedan. Nema isprike. Krenula sam u nedjelju... da da, depresivna nedjelja više nije bila depresivna.

Seksualna želja mi se s godinama nekako smanjila. Ni sama ne znam kako se to i u kojem trenutku dogodilo. No, ono što sam znala je da to definitivno želim promijeniti. Kad me jedna prijateljica nakon dvije čaše vina nevino pitala ‘i kad si ti zadnji put masturbirala?’ i samu sebe sam šokirala odgovorom ‘pa ja se uopće ne sjećam’.

Dok sam bila mlađa masturbacija je bila zabavan način za otkrivanje seksualnosti. No, uz posao, fakultet, nekoliko hobija i veze, to je palo u drugi plan. Odnosno, masturbacija je nestala iz mog života, potiho… Frendica mi je u šali rekla da su moji ‘donji dijelovi’ suhi poput Sahare. Nisam mogla izdržati, a da ne prasnem u smijeh. I čvrsto sam odlučila. Bez obzira na sve, masturbirat ću svaki dan i to cijeli tjedan. Nema isprike. Krenula sam u nedjelju… da da, depresivna nedjelja više nije bila depresivna.

Nedjelja

Nakon kave s prijateljicama, obavljanja kućanskih poslova i dovršavanje neke papirologije, konačno sam imala sat vremena samo za sebe. Dečko je taman izašao van, tako da sam imala svu privatnost svijeta. Zapalila sam svijeće, skinula sam se i legla na krevet. Moram priznati da mi je to bilo malo čudno, kao da više nisam poznavala vlastito tijelo. Izvukla sam neki prastari lubrikant i ‘bacila’ se na posao.

Nakon otprilike pet minuta, preplavila me nevjerojatna ugoda. Koji dobar osjećaj, pomislila sam. Kad mi se dečko vratio doma, pitao me ‘što ima’, a ja nisam mogla sakriti blesavi osmijeh s lica. Raspoloženje mi se ni ostatak dana nije spustilo.

Ponedjeljak

Da, reći ćete sad da nisam normalna, no nikad nisam masturbirala pod tušem. Iako su sve moje frendice pričale o tome, ni sama ne znam zašto tu divotu nisam ranije isprobala. Masturbacija s vodom bila je toliko intezivnija od one dan prije, kad sam to radila rukom. Voda je cijelo vrijeme stimulirala moj klitoris, a orgazam sam postigla u rekodnom roku. Bilo je fantastično. Jedan razlog više da ujutro što prije istrčim iz kreveta.

Utorak

Nakon jutarnjeg trčanja, čekala me poslastica. I to opet u tuš kabini. Orgazam se počeo činiti poput nagrade, jedva sam ga čekala. Ovaj put, nije došao samo jedan.

Srijeda

Rekla sam dečku za svoju malu misiju, a on je bio oduševljen idejom. Zadnji put smo se seksali prije nekih dva tjedna, a moj libido je sad postao jači. Umjesto brzog seksa prije spavanja, odlučili smo oboje masturbirati. Rekao mi je kako se uzbudio, gledajući me. Moram priznati da sam se odlično osjećala u vlastitom tijelu. I ‘pao’ je seks tijekom noći (ne sjećam se kad smo to zadnji put napravili).

Dečko je bio oduševljen mojom malom misijom. Seks nam je bio fantastičan.

Četvrtak

Otišla sam u krevet u otprilike isto vrijeme, no misli su mi posvuda letjele. Imala sam nekih briga u vezi posla i samo sam se okretala s jedne strane na drugu. I potpuno zaboravila na masturbaciju. Nisam je namjeravala propustiti. Nakon orgazma, zaspala sam kao beba. Zaista pomaže.

Petak

Pa kako sam na njega zaboravila? Moj predivni ružičasti vibrator već neko vrijeme u ladici skuplja prašinu. Bilo je vrijeme da ga ‘vratim u život’. Dok sam bila mlađa imala sam problema s postizanjem orgazma tijekom seksa, no vibrator mi je pomogao da shvatim da se većina toga vrti oko klitorisa. Ne moram ni govoriti kako sam orgazam postigla u roku odmah. I nije mi bilo dosta…

Subota

Došao je i zadnji dan mog malenog eksperimenta. S dečkom sam izašla na večeru, popili smo malo vina, došli kući te se odmah bacili u krevet. Ne, nismo spavali. Vodili smo ljubav, a ja sam, dirajući se, postigla orgazam. Osjećaj je bio fenomenalan.

Više si neću dopustiti da prođu mjeseci, a da si ne priuštim ovakva zadovoljstva, te da povremeno imam ‘vatromet’ pod tušem. Ne samo da masturbacija oslobađa od stresa, pomaže kod nesanice, već se i sjajno osjećate u svojoj koži. A seks s partnerom još je bolji. Nema više isprika!

Autor: Nives Židak / Zivim.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});