fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Orlando Bloom ispričao se konobarici koja je zbog provedene noći s njim izgubila posao

Autor: Tportal.hr

Nakon što je proveo noć s Rumunjkom Vivianom Ross, glumca Orlanda Blooma dočekala je vijest kojoj se nije nadao. Naime, konobarica restorana s kojom je glumac spavao dobila je otkaz nakon što je za to saznao njezin šef. Glumcu je bilo toliko žao da je poput pravog džentlmena nazvao djevojku i ispričao joj se za neugodnosti.

Zvijezda ‘Pirata s Kariba’ završio je u krevetu s konobaricom jednog londonskog restorana, 21-godišnjom Rumunjkom Vivianom Ross. Kada je preko medija saznao da je djevojka zbog njihove burne noći dobila otkaz, glumac se odlučio ispričati djevojci.

Iz pouzdanih izvora The Sun otkriva kako glumac i djevojka koja je uhvaćena gola u Orlandovom krevetu nisu izmijenili brojeve nakon zajedničke noći u hotelu koji je u sklopu restorana u kojem je glumac djevojku i upoznao.

Kako bi saznao njezin broj, glumac je nazvao restoran u kojem je radila i zatražio kontakt. Osoblju je rekao da se djevojci želi ispričati za neugodnosti koje je zbog njega doživjela te je pitati kako se ‘drži’.

Izvor je za The Sun dodao kako se Bloom ponio poput pravog džentlmena traživši njezin broj te je ispričao kako su te večeri između djevojke i glumca frcale iskre od trenutka kada su se ugledali.

Izvor blizak djevojci otkrio je kako Viviana nije nimalo požalila što je prekršila pravilo restorana i spavala sa slavnim glumcem jer, kako kaže, ‘seks je bio nevjerojatan’.

Autor: Tportal.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});