fbpx
izzi

Otrovna Kristina 16. veljače u Tvornici kulture

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Zagrebački rock bend Otrovna Kristina vraća se u Tvornicu kulture, u petak 16. veljače.

Nakon sjajnog nastupa na Pozitivnom koncertu, najvećem dvoranskom glazbenom događaju, kada je eksplozivni trojac pomeo veliku dvoranu svojim moćnim zvukom, bend se vraća u intimniji prostor. Otrovna Kristina već radi na drugom albumu jednostavnog imena “Otrovna Kristina II”, a zagrebački nastup bit će prilika čuti i nekoliko stvari s novog uratka.

Materijal u pripremi naslijedit će odlični debi s pjesmama kao što su “Pita”, “Igram da zaboravim”, “Vrata moći”, “Poljubi me u treće oko”, “Suša” ili “Viking” koji je predstavio njihovu kombinaciju utjecaja rock prošlosti, njene sadašnjosti, ubojitih riffova i dvoglasnog pjevanja.

Nastup u Tvornici kulture za Otrovnu Kristinu znači i povratak na same početke kada su se upravo tamo prvi puta pokazali uživo. Uz već poznati materijal koji ih je upisao u regionalne rock legende, trojac će na prvom nastupu u novoj godini predstaviti i kako će zvučati novi album.

Ulaznice

U prodaji su ulaznice po cijeni od 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 40 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI