fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Otvorila je dušu i priznala kako je biti ovisan o seksu!

Autor: Večernji list

WASHINGTON - Jedna je 29- godišnjakinja iz Washingtona otkrila kako je to biti ovisan o seksu.

Svoju je priču, ne otkrivajući svoje pravo ime, ispričala za Prevention.

Nakon što je prošla kroz težak prekid veze, počela je tražiti partnere preko stranica za online upoznavanje. Sve joj se činilo vrlo zabavno dok je upozorenje nije udarilo u glavu: prijatelji su postali zabrinuti za nju, a ona je imala previše seksualnih partnera, oko 60.

Kao 26- godišnjakinja, 2014. godine, svaku je večer izlazila na spojeve. Nije se posebno uređivala za to jer nije marila što će o njoj misliti muškarci. Samo je tražila seks. I imala je “dobra” opravdanja za seks svaki dan u tjednu.

Ponedjeljkom je “razbijala” početak radnog tjedna. Partnere je nalazila na online stranicama za upoznavanje, uvjeravajući ih da su baš oni dovoljno dobar razlog da se probudi u ponedjeljak ujutro. To je, naravno, bila laž, ali oni su to željeli čuti, priča Shannon.

Utorak je bio dan idealan za seks, ako ga nije imala dan prije. Uostalom, tko bi izbjegao poziv na pivo sa ženom koja voli pivo također, iskreno će Shannon.

Srijedom je odlazila na psojeve s muškarcima koje bi upoznala u subotu, kako ne bi ispadala očajno. Pustila bi da prođe barem koji dan. Osim, naravno, ako ne bi s njima završila u krevetu već u subotu.

Posebno je voljela četvrtke jer, kaže, to je jedan dan do vikenda i sve je već opuštenije uz razne “after work” partije i sl. S muškarcima je pričala o planovima za vikend, napila bi se i prije 21 sat, seksala se i zadnjim vlakom krenula doma kako bi se barem malo odmorila za odlazak na posao u petak ujutro. I mogla bi ona tako za svaki dan imati opravdanje. Nije ni slutila da ima problem s ovisnošću o seksu, tvrdi. U jednom je trenutku bila uvjerena da je trudna, a nije mogla povezati tko bi mogao biti otac.

“Zaradila” je i spolno prenosive bolesti, a njeni prijatelji počeli su odbijati odlazati s njom na piće. Kao bumerang joj se vratilo u glavu da možda ipak ima problem. Odlučila je potražiti pomoć i počela odlaziti na terapije. Kako je ispričala, sada je mjesec dana bez seksa, ovisnost je zamijenila trčanjem pa je izgubila nešto kilograma i počela se uljepšavati samo za sebe.

Otkrila je i da je njena ovisnost u seksu povezana s činjenicom da je bila seksualno zlostavljana u dobi od 8 godina te kasnije za vrijeme studentskih dana, a sada je našla nove načine kako se boriti sa stresom i teškim situacijama i osjeća se znatno bolje. Na pitanje razmišljla li o seksu, potvrdno odgovara, ali naglašava da nema problema ako seksa – nema.

Autor: Večernji list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});