fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Razbojnik Boris Marilović se oženio u zatvoru

Autor: Dnevno.ba

DOBOJ - Mladenka u bijelom s buketom u ruci, matičar, kumovi, svadbena torta - bilo bi to jedno obično vjenčanje da, umjesto u svadbenom salonu, mladenci i kumovi nisu u sobi za posjete dobojskoga zatvora. Zajedno pet godina Iako su zatvori sinonim za, u najmanju ruku, neugodne stvari i događaje koji nas okružuju, ponekad i oni mogu donijeti mnogo radosti u životima ljudi.

Barem je tako u slučaju Sanje Vujičić i Borisa Marilovića koji su, zbog odsluženja kazne, tradicionalni salon za vjenčanja zamijenili sobom za posjete u KPZ-u, objavio je ATV.

Mladoženja u zatvorskoj jedinici broji četvrti mjesec trogodišnje kazne za razbojstvo. Ali to mladenku nije spriječilo reći “da”. “Isplati se čekati. Ja sam zadovoljna današnjim danom, svidjelo mi se sve ovdje, zahvalan sam, iznenadila sam se što je ovako bilo, sretna sam. Meni je bitno da se volimo. Najbitnija je obitelj”, kazala je Sanja za televiziju.

Prema mladoženjinim riječima, zajedno su pet godina i imaju dvije kćeri. Posljednje vjenčanje u dobojskom KPZ-u imali su, kažu, prije šest, sedam godina. Slučajno ili ne, mladenci su, kao i ovi, bili s područja Dervente, a koliko znaju, ta ljubav i danas traje, prenosi Večernji list.

Nesvakidašnji zahtjev Uprava zatvora dobila je prije mjesec dana. Umjesto mladoženje, službeno su zatražili potrebnu dokumentaciju, a ni na daru nisu štedjeli.

“Od domaćina je posjet bez nadzora i vrijeme koliko žele provesti zajedno. Jedan obiteljski ručak, druženje u obiteljskom ozračju”, kaže Branko Miletić, upravnik KPZ-a Doboj.

I matičar i vijećnik priznaju da im je to vjenčanje najneobičnije u karijeri. Treme i znatiželje bilo je više nego kod mladenaca. Nakon vjenčanja mlada će morati biti strpljiva jer će muža moći vidjeti tek za mjesec dana jer kao supruga stječe pravo jednom mjesečno posjetiti ga u prostorijama KPZ-a. Još jedno vjenčanje u zatvoru Nesvakidašnji mladenci nisu jedini primjer kako ljubav može biti jača od svih prepreka. Prije nekoliko mjeseci zatvorsko vjenčanje održano je i u KPZ-u Istočno Sarajevo kad je vjenčan par koji je na izdržavanju kazne.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});