fbpx

SARAJKA EDISA TVRDI: Zatrudnjela sam nakon posjete tunelima u Visokom (VIDEO)

Autor: Faktor.ba

VISOKO - Sarajka Edisa, koja živi u Italiji, i njen suprug Michelle godinu dana su pokušavali postati roditelji, ali su im određeni zdravstveni problemi stajali na putu da ostvare ovu želju.

Edisa priča da je čula za tunele Ravne u Visokom i njihov povoljan utjecaj na ljudski organizam, te su ona i njen suprug odlučili doći i posjetiti tunele prije pokušaja vantjelesne oplodnje koju su predlagali doktori.

“Došli smo ovdje prošle godine, posjetili tunele Ravne i ja sam sljedeći mjesec ostala trudna” – kaže Edisa.

U Visoko je došla i sa bolom u leđima koji je, kako tvrdi, prestao nakon izlaska iz tunela.

“Preporučila bih svima koji imaju neki problem da dođu i pokušaju. Meni je pomoglo” – zaključila je Edisa u videu koji je objavila Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca”.

Usprkos tome što tvrde da energije “piramida” u Visokom imaju ljekovito djelovanje, iz Fondacije, koju već godinama vodi Semir Osmanagić, napominju da oni ne daju “nikakve zdravstvene garancije” niti se bave liječenjem.

“Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” se bavi naučno-arheološkim istraživanjima. Timovi elektroinžinjera, fizičara i inžinjera zvuka mjere energetske fenomene” – navodi se na web stranici Fondacije.

Autor: Faktor.ba

ZADNJE VIJESTI