fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox 01. srpnja u Splitu

Autor: Dnevno.ba

SPLIT - Nakon fantastičnog i skoro rasprodanog nastupa u Zagrebu, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox se ovog ljeta vraćaju u Hrvatsku! Novi susret sa domaćom publikom zakazali su za 1.srpanj na Sustipanu u Splitu.

Oduševljeni iskustvom sa koncerta u Domu sportova ovog proljeća, Postmodern Jukebox su poželjeli ponovno doći u Hrvatsku. Ovog puta, svoju vintage magiju podijeliće s publikom u Splitu i to na jednoj od najljepših koncertnih lokacija na Jadranu. Poluotok Sustipan, sa savršeno sređenim parkovima, pogledom na more i splitsku rivu, na najljepši mogući način dopunit će ugođaj svima onima koji odluče da ovu ljetnu večer provedu sa ovom veselom ekipom koja na svakom svom koncertu pravi fantastičnu atmosferu!

Postmodern Jukebox poznati su po svojim prepoznatljivim „vintage“ načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rok pjesama. Ovaj stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima više od 70, u proteklih nekoliko godina imao je oko 500 milijuna pregleda na YouTube-u, kao i dva milijuna pratitelja, bio u vrhu iTunes i Billboard top lista i izveo više od 250 koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta. Kako NPR kaže, oni su to uspjeli „izvodeći Top 40 hitove na način na koji bi se izvodile u starijim erama popularne muzike“. Uspjeh im je donio i hvalospjeve u brojnim medijima, uključujući Mashable koji je napisao: „PMJ se bavi reinterpretacijom glazbe na predivne nove načine“. Entertainment Weekly je napisao: „Grupa Scott Bradleea je poznata po tome što obrađuje moderne hit pjesme u retro stilu i pretvara ih u viralne uspjehe“.

scottbradlees22042017

Idejni tvorac ove grupe Scott Bradlee, pretvorio je Postmodern Jukebox u moćnu silu gradeći nevjerojatnu inicijativu iz naroda oko ove muzičke grupe. Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju njegove dnevne sobe.

„Postavio sam prvi video 2009“ prisjeća se Bradlee. „Bio sam siromašan i živio sam u Kvinsu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva milijuna pratitelja, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primjer nevjerojatne grupe izvođača. Svaki od članova ekipe ima jedinstvene supermoći i ponosim se što sam sastavio najbolju kombinaciju sposobnosti i ličnosti i stvorio nevjerojatno iskustvo za naše fanove. Želimo da se osjete kao da proslavljaju Novu godinu uz Frank Sinatru, ili da su na zabavi 1920-ih u stilu ‘Velikog Getsbija’. Postmodern Jukebox koncert je jedino mjesto gde sve to možete doživjeti, ali i puno više u samo jednoj noći.“

Sve su to razlozi da ne propustite priliku do pogledate Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox uživo, u predivnom ambijentu poluostrva Sustipan ovog ljeta!

Ulaznice po cijeni od 180 kn (early bird, do 1.5.) su u prodaji na prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na www.ticketshop.hr

Organizator koncerta: HHArtists

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});