fbpx

Seks poze koje pomažu za bolju intimnost

Autor: Cosmopolitan.hr

Uopće nije upitno da određene poze u seksu omogućuju veću emotivnu intimnost. Ove poze dopuštaju paru da ode izvan dotadašnjeg čulnog iskustva, intenzivira intimnost svakog susreta i prožima se emotivnošću.

Kontakt očima, ljubljenje, maženje, povjerenje i gledanje emotivni su fizičkom iskustvu, a ovih 5 poza donosi vam tu emotivnu vezu koja će doprinijeti da se zaljubite kao nikada prije.

1. Vi ste gore

Kada muškarac leži, a žena je na njemu, u pitanju je poza ranjiva za oboje ljubavnika što samo po sebi može stvoriti emotivnu intimnost. On mora imati povjerenja u vaše odluke, a vi ste potpuno gole i izložene njegovom pogledu. Ova je poza idealna za puno dodirivanja i intimnog maženja.

2. On vas čvrsto drži

U ovoj pozi muškarac drži ženu kao da je upravo uskočila u njegov zagrljaj. Vaše noge trebaju biti obavijene oko njegovog struka, a ruke oko njegovog vrata. Ova poza pogodna je za spore pokrete, strastvene poljupce i romantično ljuljanje.

3. Slobodne ruke

Partner sjedi na stolici, a vi na njemu okrenute licem prema njegovom i sa stopalima na podu. Ovako ne samo da imate kontakt licem u lice, nego i maksimalan pristup za ljubljenje, šaputanje… I slobodne ruke za dodire gdje god poželite.

4. Prekrižene noge

Ova poza nudi nevjerojatnu intimnost. Vaš partner sjedi s prekriženim nogama, a vi mu sjedite u krilu obavijenih ruku i nogu oko njega. U toj ćete pozi biti potpuno isprepleteni i imat ćete kontakt licem u lice. Potreba za sporim, senzualnim pokretima u ovoj pozi dodaje romantični intenzitet.

5. Stojeća misionarska poza

Ako okrenete misionarsku pozu za 90 stupnjeva da oboje ljudi stoji, dobit ćete položaj za intenzivan seks s kontaktom cijelog tijela. Mišići će ulagati dodatan napor da biste ostali u stojećem položaju. Čak i ako postoji zid ili nešto drugo na što se žena oslanja, partneri fizički ovise jedno o drugome.

Autor: Cosmopolitan.hr

ZADNJE VIJESTI