fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SEVERINA: Bre Igore dosta si bio na mojoj grbači, idi bre ćaći i materi!

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Severina Kojić svakodnevno na društvenim mrežama fotografijama i statusima pokazuje da uživa u braku sa sinom Dragana Kojića Kebe. Ali nije sve baš tako sjajno i bajno!

Kako Kurir Stars doznaje, Severina je ljuta na sportskog menadžera Igora jer nema stalan posao, već živi na njen račun!

“Severini smeta to što je Igor u posljednje vrijeme besposlen, dok ona ima brojne nastupe i financijski je potpuno samostalna. Želi da i njen muž zarađuje za život. Posebno je nervira to što mnogi pričaju da se Igor dobro oženio i da zbog toga ne mora ništa raditi. Severina hoće svima da dokaže kako je njen muž i te kako koristan i zbog toga od njega traži da hitno nađe posao” – priča izvor.

Dodaje da i Severininoj majci Ani smeta što joj je zet besposličar.

“Otkad se Seve udala, majka ju je savetovala da od muža ne pravi papučara, već sposobnog muškarca. Svako malo joj prebaci što Igor ništa ne radi i što mu je jedino zanimanje Severinin muž! Ona ne želi da njen zet bude bebisiterka i nosač torbi dok njena kćerka pjeva. Ana mnogo voli Kebinog sina, smatra da je on kvalitetan dečko, ali mu fali posao. Severina odlično zarađuje i mogu oboje da žive od njenih nastupa, ali mu je, s druge strane, poručila da je krajnje vrijeme da i on nađe posao” – završava isti izvor.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});