fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Što vaše omiljene poze u seksu govore o vama?

Autor: Menshealth.hr

Neki muškarci vole misionarsku pozu dok je drugima draži pseći položaj. Neki vole kada je ona gore, dok ostali uživaju u priljubljenim tijelima. Omiljena poza vam je vjerojatno ona koja vas dovodi do najboljih orgazama – ali podsvjesno govori i o vašoj osobnosti u krevetu.

MISIONARSKA POZA

Radnja: Misionarska poza je najjednostavnija: na taj način smo se „naučili“ seksati i najčešće se može vidjeti u romantičnim komedijama ili TV serijama. Iako je ovo klasična poza, muškarac koji je misionar možda je malo nesiguran ili se „mora uvjeriti da radi dobro, promatrajući partneričinu reakciju“, kaže seksualna terapeutkinja dr. Ava Cadell, autorica knjige Neurolovology.

Možda volite imati kontrolu nad situacijom, a misionarska poza je idealna za to.

Budući da su u ovoj pozi partneri okrenuti licem u lice, postoji doza intimnosti – ali u suštini znači da muškarac nije siguran u svoju izvedbu tijekom ostalih akrobacija. „Ova poza je romantična, ali nije baš avanturistička.“

Uvedite promjenu: Nema ništa loše u ovom klasiku, ali povremeno pokažite i svoju divlju stranu.

„Ako možete svršiti samo tijekom misionarskog seksa, to je problem“, kaže Cadell, i trebat će vam određeno vrijeme da „reprogramirate“ svoj seksualni život.

Probajte zamijeniti pozicije tako da žena bude gore. Zadržat ćete intimnost ali ćete se morati odreći kontrole – što će začiniti stvari.

PSEĆA POZA

Radnja: Ne znamo niti jednog tipa koji ne voli ovu pozu. Ovo je, neki smatraju, način seksa stvoren za muškarce. Ljubitelj pseće poze „osvještava svoj teritorijalni životinjski instinkt i postaje kralj džungle, ali se istovremeno boji intimnosti i nije romantičan“, kaže Cadell.

Na kraju krajeva, vjerojatno joj ne prilazite straga kako bi još šaputali slatke riječi na uho.

Uvedite promjenu: U ovoj pozi možete ostvariti najdublju penetraciju, no ono što dobijete dubinom, gubite po pitanju intimnosti. Kako biste se iskupili, povremeno u repertoar ubacite stiskanje.

Na taj način ćete ući straga, ali će se zbog blizine tijela partnerica osjećati poput dragulja, a ne poput komada mesa.

ŽENA GORE

Radnja: Ljepota ove poze je u beskrajnim mogućnostima izvedbe – a sve ovisi o njoj.

Muškarci koji vole da je žena u sedlu vjerojatno smatraju da ne mogu zadovoljiti partnericu, a Cadell kaže kako ova poza pokazuje „da je dovoljno siguran u sebe da bude submisivan, ali može biti i dominantan kada je dovede do orgazma dubljom penetracijom.“

U suštini, vi svršavate pomažući njoj da svrši.

Uvedite promjenu: Jasno nam je da uživate u pogledu – tko ne bi? – ali ponekad preuzmite kontrolu i okrenite je. Bit će joj drago da povremeno pokažete svoju moć, a pogled nije loš niti iz tog kuta.

STISKANJE

Radnja: Budući da se stiskanje, popularni spooning, povezuje s maženjem i spavanjem, nije čudno da u ovoj super intimnoj pozi uživaju tipovi koji imaju nježnu stranu.

Ali to ne znači da su oni mekušci – naprotiv, oni su „strastveni i žude za zadovoljavanjem svoje drage“, kaže Cadell.

Uvedite promjenu: Svi vole slatku stranu seksa i pohvalu za romantičnost. Ipak, možete sačuvati intimu i kada malo začinite stvari.

Dok ste u ovoj pozi, rukom joj milujte klitoris, ili isprobajte misionarsku pozu u kojoj se možete s ljubavlju gledati u oči – i penetrirati dublje.

SEKS “NA STOJEĆKI”

Radnja: Stisnuti uz ulazna vrata, priljepljeni za kuhinjski šank ili pod tušem, ovakav seks možete imati svugdje osim u krevetu.

Zbog toga su muškarci koji vole ovu pozu najveći avanturisti i često ih napaljuje ideja da su „zločesti“.

Muškarac koji voli seks na „stojećki“ je „vragolast ljubavnik kojeg napaljuje pomisao da će biti uhvaćen na djelu i želi se zabaviti što više bez obzira na posljedice“, kaže Cadell.

Uvedite promjenu: Noviteti su zaslužni za začinjavanje seksualnog života, stoga se nemojte svaki puta odlučiti na istu stajaću pozu.

Mijenjajte lokacije na kojima ćete se seksati ili se povremeno odlučite za pseći položaj – partnerica može stajati i nagnuti se na stol – kako bi stvari i dalje bile zanimljive.

Autor: Menshealth.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});