fbpx

Što vrijeme odlaska na spavanje otkriva o tvom karakteru

Autor: 24 sata

Liježeš li s kokošima ili si noćna ptica pa ideš spavati debelo nakon ponoći? Vrijeme u koje ideš spavati govori puno o tvojoj osobnosti…

1. Između 20 i 22 sata

Tebi su općenito jako važni dobro zdravlje, dovoljno sna i rutina! Sljedeći dan želiš biti odmorna na poslu te punim gasom obavljati svoje zadaće. To ima smisla ako moraš rano ustati. Ako to nije slučaj, možeš se slobodno ogriješiti o svoju rutinu. Ne kaže se bez veze da onaj tko puno spava propusti cijeli život.

2. Između 22 i 24 sata

Općenito si pouzdana osoba svjesna svojih dužnosti i obaveza. Važno ti je biti odmorna sljedeće jutro te ići odmorna na posao – a ne spavati cijeli dan. Usprkos tome možeš provesti zabavnu večer i ništa značajno ne propustiti. Imaš dobru intuiciju. Kako bi postigla svoje ciljeve, ponekad ti nježno treba pokazati pravi smjer.

3. Između 24 i 2 sata

Ti si kreativni slobodni duh i tornado. Ne možeš ići spavati prije ponoći jer ima 1000 stvari koje bi najradije odjednom napravila. Neumorno si u potrazi za većim smislom i pravom srećom. Dobar san bi ti mogao pomoći u potrazi.

4. Nakon 2 sata

Ako ni jedan dan u tjednu ne ideš spavati prije dva sata ujutro, vjerojatno ti se fućka za društvene konvencije. Ne mariš za druge i živiš po svojim pravilima. Pobunjenički i impulzivno prolaziš kroz svakodnevicu i ne dopuštaš da ti netko nešto zabrani. Ponekad zbog toga propustiš obećavajuće ponude ili mogućnosti.

Autor: 24 sata

ZADNJE VIJESTI