fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Švedska radnicima planira uvesti plaćenu pauzu za seks

Autor: Vijesti.hr

ÖVERTORNEÄ - Dok se kod nas radnici bore za svoje plaće, u Švedskoj vlasti razmatraju uvođenje pauze za seks.

Švedska je poznata po tome da brine za ljude i uvjete u kojima oni žive i rade. Sada namjerava otići još korak dalje. Mogli bi reći – divovski korak dalje.

Naime, švedske vlasti razmatraju prijedlog Per-Erika Muskosa, vijećnika grada Övertorneä na sjeveroistoku zemlje, koji je predložio da se radnicima uvede pravo na jednosatnu plaćenu pauzu tijekom radnog vremena, kako bi mogli otići kući, seksati se sa svojim partnerom ili partnericom. Za to ima veoma valjan razlog – poboljšanje obiteljskih odnosa i produktivnosti na poslu.

Muskos tvrdi kako parovi u današnjem društvu ne provode dovoljno vremena zajedno, a zbog toga pati natalitet.

“Postoje studije koje pokazuju da seks ima višestruke blagodati za zdravlje. Svakodnevni život je stresan, stoga bi pauza za vrijeme radnog vremena bila odlična prilika da parovi neko vrijeme provedu zajedno, u intimi svoga doma, bez djece koja su u vrtiću”, kaže vijećnik.

Hoće li ovaj revolucionarni prijedlog biti prihvaćen, ostaje nam za vidjeti. Ne sumnjamo da će izazvati veliku raspravu.

Autor: Vijesti.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});