fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Svjetlane Cece Vuković vratila Tuzlake u 80-te

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - Svjetlana Vuković Ceca na neobičan način obilježila je još jednu godišnjicu postojanja i rada.

U nedjelju 13.08.2017 godine, na terasi teretane ”Feel Good” u Skojevskoj (Tuzla) održana je revija Svjetlane Vuković Cece. Na malo drugačiji i neobičan način pod palicom koreografa i režisera ovog projekta Samir Richa i u organizaciji Nedžada Muniševića te uz podršku mnogih drugih.

Na ”Vremenskoj mašini” kako je i nosio sam naziv ovog scensko-modnog događaja radilo je više od 80 ljudi. Manekenke koje su nosile Cecine modele pristigle su iz raznih krajeva bivše Jugoslavije, pa i ne čudi što se iza scene našla i fotografija Josipa Broza Tita. Sve je zapravo bilo vraćeno u prošlost i 80-te i 90-te godine. Pa je sam početak programa počeo scenom iz filma ”Grease” nakon toga modeli su nosili haljine iz 1995 godine pa sve do 2016 godine.

Dok su se modeli presvlačili za druge izlaske svojim pjesmama publici u Bosni se predstavila i estradna umjetnica Bonita Kristić iz Hrvatske. Osim Bonite program su bogatili i članovi plesnog studija ”Rich” iz Tuzle te svojim čarima orijentalnog plesa također izazvali emocije u publici.

DJ Remedy trenutno je jedan od najaktulenijih lica iz svijeta elektronske muzike pa i ne čudi što je bio dio ovog bogatog programa.

Emin Salamović i Zoran Ćulibrk pobrinuli su se za ekstravagantne frizure svih modela i učesnika programa dok je make up radila Lejla Softić. Fotografije koje možete pogledati u nastavku radio je mladi Haris Karabegović, a audio sekvence za reviju djelo su Harisa Dedića.

Svjetlana Vuković Ceca zahvalila se i partnerima ovog projekta a oni su Menprom mesna industrija, Sar Light, Led Vision, Inproz, Caffe Kengur, Body Fit Line, direkciji izbora za Miss Earth, teretani Feel Good koja je bila i domaćin ove revije te mnogim drugima.

Emocije se još nisu slegle i ja sam još uvijek uzbuđena. Drago mi je što smo ovakvim projektom uspjeli da okupimo i učesnike i publiku iz Bosne, Hrvatske, Srbije, Crne Gore. Uspjeli smo poslati lijepe poruke ljubavi, prijateljstva, mode i glamura. Uspjeli smo pokazati da zajedno možemo kreirati, stvarati i voljeti pod istim nebom – izjavila je Svjetlana Vuković Ceca za naš portal.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});