fbpx

Vatrena predigra koja će vas ostaviti bez daha

Autor: Cosmopolitan.hr

Budimo iskreni – predigra je uvelike podcijenjena. Kad ste se posljednji put osjećali onako napaljeno kao u srednjoj školi kad vam je vrhunac ljubljenja bilo malo akcije pod majicom?

Nemamo ništa protiv divljeg seksa koji ne ostavlja mjesta za predigru, ali bez obzira na to koliko brzinski seks može biti dobar, ne smijemo zaboraviti na vruću čaroliju koja se događa nakon što se u potpunosti posvetite sebi, njemu i polaaaaganom uvodu koji će vas izluditi i prije nego penetracija uopće počne.

1. Probudite ga ranije

Imamo ideju o tome što je predigra, ali tek rijetki ne zaboravljaju na činjenicu da predigra može početi i satima prije seksa. Najseksi stvar koju frajeru možete napraviti u javnosti jest na uho mu šapnuti koliko ga želite i što ćete mu kasnije učiniti. Iščekivanje će ga satima držati u stanju niskog starta zbog kojeg ćete, onda kad se seks dogodi, oboje eksplodirati od užitka.

2. Garantirajte trnce u cijelom tijelu

Vaše je tijelo prekriveno osjetljivim područjima čija stimulacija vaš libido u sekundi dovodi od 0 na 69. Područje između vaše vilice i ramena jedna je ogromna erogena zona čija stimulacija osigurava neopisivo jak užitak. Zato je to samo jedno od mjesta gdje vaši poljupci jednostavno ne smiju izostati.

3. Posvetite se ljubljenju

Kad se pronađete u svom uobičajenom vrućem trenutku maženja i ljubljenja, pažnju obratite na rubove njegovih usana: To je područje nevjerojatno osjetljivo, ali često i zanemareno. Jezikom nježno prođite po njegovoj gornjoj usni, podsjećajući ga što ćete mu raditi onda kad se pronađete ispod njegovog pojasa.

4. Budite zločesti pod tušem

Seks pod tušem vjerojatno je najveća noćna mora mnogih parova (ili svih koji su ga isprobali?), ali i savršeno mjesto za vruću predigru. Nježnim dodirima nanosite losion po svojim tijelima pripremajući se za sve ono što dolazi jednom kad ste na suhom. Upozorenje: ne očekujte da će seks nakon trajati previše dugo.

5. Dvostruka stimulacija

Na ruke nanesite malo lubrikanta , a onda stimulirajte njegove testise dok ga oralno zadovoljavate. Dvostruka stimulacija dovest će ga do stanja potpune ekstaze, a dodatak lubrikanta natjerat će ga da se osjeća kao da ga istovremeno zadovoljavaju dvaju pari ustiju. Naravno, tako darežljivoj curi svaki bi (pravi) frajer vratio trostruko.

6. Ne zaboravite na komunikaciju

Ponekad je najbolja predigra i najjednostavnija – razgovarajte o tome što vas uzbuđuje i što želite da vam partner radi. Iako zvuči kao nešto što se podrazumijeva, tek mali broj parova otvoreno razgovara o seksu onoliko koliko bi trebali. Osim što zvuči nevjerojatno seksi, čuti svog partnera kako vam jasno govori što ga uzbuđuje može biti vrlo poučno i dodatno poboljšati vaše seksualno iskustvo.

Autor: Cosmopolitan.hr

ZADNJE VIJESTI