fbpx

VIDEO: HEDONIZAM, PERVERZIJE… Pogledajte atmosferu na otoku punom droge, alkohola i prostitutki, cijena „sitnica“

Autor: Slobodna Bosna

Otok nedaleko od obale Cartagene u Kolumbiji koji se reklamira kao "drug friendly" izazvao je ogorčenje javnosti.

Po cijeni od 5000 tisuća dolara na raspolaganju je najraskalašeniji odmor na svijetu – a “seks otok” koji nudi takvu vrstu hedonizma nalazi se u blizini kolumbijske Cartagene.

Razuzdani provod na internetu je izreklamirala tvrtka Good Girls i time izazvala ogorčenje javnosti zbog promoviranja nemorala na You Tube-u.

Dok je prostitucija u Kolumbiji legalna, svodništvo nije, pa ostaje nejasno krši li marketinška kompanija tamošnje zakone, piše Independent.

60 prostitutki dostupnih 24 sata na dan

Erotski video koji reklamira četverodnevne paket aranžmane na privatnom otoku nudi mogućnost rezervacije odmora za 30 muškaraca koji će tijekom odmora na raspolaganju imati 60 prostitutki koje će im biti dostupne 24 sata na dan.

– Svaka karta uključuje dvije djevojke dnevno za neograničene količine seksa tijekom četiri dana događaja. U svakom trenutku možete zamijeniti svoje djevojke s djevojkama drugih gostiju – stoji na web stranici organizatora događaja koji traje od 24. do 27. studenog.

Gostima se nude svakodnevna “seks iznenađenja”, a cijelo vrijeme odmora će provesti na luksuzno opremljenoj jahti.

No, to nije kraj lascivnosti. Gostima se ističe kako je to “drug friendly okolina” u kojoj će se zajamčeno osjećati kao kraljevi. Prevedeno, nude im se neograničene količine kokaina koje će im biti u svakom trenutku na raspolaganju.

Naravno, sve je začinjeno i s ogromnim te za goste navodno neograničenim količinama alkoholnih pića po njihovom izboru. Sve što trebaju napraviti je, nakon što rezerviraju odmor, naglasiti svoje osobne želje i preferencije.

– Ako imate bilo kakve posebne želje ili prohtjeve bilo od domaćina ili djevojaka koje će vas zabavljati, samo ih recite i bit će sigurno ispunjeni – direktno se obećava u videu.

Kritičari videa su doveli u pitanje zakonitost cijele stvari, kao i iznijeli sumnju u mogućnost da su djevojke na brodu zapravo seksualno roblje.

Drugog dana odmora tj. seks festa kako ga nazivaju, klijenti će imati posebnu povlasticu – pola sata s 16 žena odjednom, a tada se možete upustiti u seksualne aktivnosti sa svima njima, oni su tu da vam ugađaju, kažu organizatori.

Treći i četvrti dan “seksfesta”, kako ga nazivaju, rezervirani su za brodske partije za više od 100 ljudi, a tada se opet sve svodi na seks, drogu i alkohol.

Autor: Slobodna Bosna

ZADNJE VIJESTI